{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vanavanemad lasid oma 7-kuusele lapselapsele ilma vanemate nõusolekuta teha kõrvarõngaaugud ega tohi enam üksi oma lapselapsega kohtuda

Olles märganud, et ta vanemad olid lasknud tema väikesele beebile ilma nõusolekuta kõrvaaugud teha, keelas pereisa nendel edaspidi ...

Olles märganud, et ta vanemad olid lasknud tema väikesele beebile ilma nõusolekuta kõrvaaugud teha, keelas pereisa nendel edaspidi lapselapsega üksi kohtumise. 

 




Paljudes riikides tehakse lastele kõrvaaugud juba väga varajases eas. Lääne riikides on soovitatav oodata vähemalt seni, kuni laps on 2-aastaseks saanud. Noor pereisa jagas oma kogemust Reddit'i foorumis, kirjeldades, et nemad naisega olid otsustanud oodata kõrvaaukude tegemisega kuni laps ise selle jaoks soovi avaldab. Juba selle tõttu ärritas teda see, kui tema enda vanemad otsustasid ilma nende soovi arvestamata teha lapselapse kõrvadesse augud. Lapselaps ise on praegusel hetkel alles 7-kuune. 

 


Vanavanemad tegutsesid salaja

"Mu vanemad hakkasid rääkima kõrvaaukude tegemisest sellest ajast, kui laps sündis. Nad kordasid kogu aeg, et kõrvarõngad sobiksid lapsele ju nii hästi. Meie vastus oli alati üks : liiga vara. Paar päeva tagasi, kui me käisime last nende juurest ära toomas, nägime, et lapsel olid kõrvadesse augud tehtud. Üks ema sõbranna oli selle töö ära teinud. Loomulikult vihastas meid selline asjade käik väga. ", jätkas ta. "Me ei ole nendega enam peale seda rääkinud, sest nad ei austanud meie otsust. Kõik ütlevad meile, et pole mõtet asja nii suureks ajada ja et sellise pisikese asja pärast ei saa me neid kõrvale lükata."

 


Foorumi lugejad toetavad enamuses aga pereisa

Pereisa kirjutas ka seda, et kuna ta väga hästi mõistab, kui tähtis roll on vanavanematel tema lapse elus, siis on nad valmis tegema kompromissi. Kui tema vanemad tahavad lapselast näha, peab see toimuma ainult kellegi juuresolekul. Enamik foorumi lugejatest leidis, et mees on teinud õige otsuse. "Ehkki see pole nüüd nii suur kuritegu, on nad ikkagi teie vastu lugupidamatult käitunud. Nad ei ole kinni pidanud teie soovidest ja kes teab, mida nad veel võivad teha. See, et nad võivad oma lapselapsega kokku saada üksnes kolmanda isiku juuresolekul, tundub väga mõistlik otsus. Parem on ignoreerida kõiki neid, kes ütlevad, et te olete rumalad inimesed. "

Kommentaare ei ole