{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

     Uus nädal peaks algama üsna hästi, Kuu on Neitsi märgis ja aitab sul oma elu paremini organiseerida. Nädala keskel on K...


 

 

 Uus nädal peaks algama üsna hästi, Kuu on Neitsi märgis ja aitab sul oma elu paremini organiseerida. Nädala keskel on Kuu Kaalude märgis, võib-olla tekivad sellel perioodil mõned probleemid ühe lähedase inimesega. 1. novembril on taevas noorkuu Skorpioni märgis, see peaks sulle head õnne tooma. Noorkuu moodustab harmoonilise aspekti Saturniga Kalades, üks hea uudis on sind ees ootamas. 


Armastus

Paaridele : Marss võib tekitada suurt pahandust sinu paarisuhtes. Sa võid hakata paljudes asjades kahtlema ning muretsema asjade pärast, mida pole juhtunud. Sa võid ka ärrituda liiga palju ning olla närvilisem. Kõik see aga ei tee head sinu paarisuhtele. Katsu ennast paremini kontrollida.

Vallalised: praegusel perioodil ei ole sul lihtne leida endale hingesõpra ehkki oma südames vajad sa armastust ja hellust. Hoidu nendest, kes kasutavad sinu head südant ära.

 

Raha

Planeedid aitavad sul teha tarku valikuid. Kui sa otsid lahendusi oma probleemidele, võib järgmine nädal tuua sulle vastuseid, mida sa vajad. 

 

Tervis

Võttes arvesse praegust planeetide seisu, on su tervis üsna kõikuv. Ära söö liiga palju. Puhka rohkem ja luba ka oma organismile puhkust.

 

 

Töö

Ära sellel nädalal liiga palju torma. Kokkuvõttes ei ole praegune periood kõige hullem, - otse vastupidi -  sa võid saada isegi häid uudiseid. 

 

Pere

Sa peaksid olema hea tujus ja soovid, et kõigil oleks hea. Sulle meeldib su elu ja sa tahad, et inimesed su ümber oleksid õnnelikud.

Kommentaare ei ole