{ads}

HIDE

Viimased

latest

Peamised probleemid, mis rikuvad suhteid

 Kahe inimese kooselu ei ole alati nii lihtne nagu võiks, sest see nõuab seda, et mõlemad pooled on valmis kompromisse ja järeleand...

 Kahe inimese kooselu ei ole alati nii lihtne nagu võiks, sest see nõuab seda, et mõlemad pooled on valmis kompromisse ja järeleandmisi tegema. Millised on aga suuremad probleemid, mis rikuvad suhet? 


 

 

 

 

Millised on suuremad suhteprobleemid, mille pärast tihti tülitsetakse

 

1. Vähene suhtlemine

Kui suhte alguses oli teil omavahel nii palju rääkida, siis nüüd on nagu kõik teemad ammendatud. Te ei tunne enam huvi, kuidas teisel töö juures läheb. Ometi ei teeks see paha, kui sa tunneksid natukenegi huvi selle vastu, mida su kaaslane teeb.

 

2. Usalduse puudus

Usalduse puudus tekitab pingelise õhkkonna, mis on täis kahtlustamist ja otse loomulikult tekivad selle tõttu ka tülid. Parem on mitte nuhkida oma kallima telefonis selleks, et otsida olematuid asitõendeid, vaid õppida teda rohkem usaldama. 

 

3. Armukadedus

Mõõdukas koguses armukadedust aitab hoida kirge omavahelises suhtes ning on samuti tõestuseks teisele, et sa temast hoolid. Kui armukadedus hakkab aga igapäevast elu rikkuma ning igast käigust on vaja aru anda, on tegemist suure probleemiga. Sest keegi ei taha ju tulla koju, kus temalt esimese asjana küsitakse : "Kus sa kogu selle aja olid?!?".

 

 

 

4. Sobimatus

Suhte alguses oli kõik ilus ent nüüd oled sa silmad avanud ja avastanud korraga, et te olete nii erinevad. Sellele probleemile lahendust kahjuks ei ole, sa pead lihtsalt leppima sellega ja ongi kõik. 

 

5. Seks

Kõik teavad seda, et ka see on vajalik, et omavaheline suhe toimiks ja oleks hea. Sageli aga teeb aeg oma töö ja selle tõttu ei ole lähedus enam nii tähtsal kohal. Et kirge üleval hoida, tuleb aga kasutada oma kujutlusvõimet ära. 

 

6. Raha

Kahtlemata tekitab just see punkt kõige rohkem lahkarvamusi ja erimeelsusi paarisuhtes. Probleemi aitab lahendada see, kui kulutused jagatakse võrdselt ära, võttes arvesse mõlema kaaslase sissetulekuid. 

 

7. Erinevad prioriteedid

Inimesed muutuvad ajaga ja nende soovid muutuvad koos sellega. Kahjuks ei ole alati võimalik, et kaks inimest liiguvad samas rütmis ja neil oleksid samal ajal samad soovid. Erinevad prioriteedid võivad rikkuda suhte õhkkonda, ent see, kui rääkida asjad selgeks omavahel, aitab alati asju siluda. 

 

 

 

8. Aeg

Mida rohkem aastad mööduvad, seda vähem me märkama aja möödumist. Alles sa soovisid head uut aastat, kui juba on jaanipäev käes. Selle tõttu ongi tähtis veeta rohkem kvaliteetaega koos, et aeg teid lahku ei viiks teid lahku, vaid hoiaks koos. 

 

9. Armastuse puudus

Aja möödudes ei demonstreerita enam oma tundeid nii nagu suhte alguses. Ka see on suur viga, sest tegelikult on vaja oma suhte hoidmiseks ikka ka edaspidi väikeseid tähelepanuavaldusi ning õrnusi, mis näitavad, et sa hoolid ja teine inimene on sinu jaoks kallis ning tähtsal kohal. 

 

10. Teen seda, mida tahan

See on hea, kui mõlemal on omad huvialad ja tegemised. Kui aga sa oma kaaslasega mitte midagi koos ei tee, on midagi valesti. Hea on teha asju koos, sest siis on, millest rääkida ja mida mäletada.

Kommentaare ei ole