{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

     Nädala alguses moodustab Kuu Neitsi märgis harmoonilise aspekti Uraaniga sinu märgis. 29, 30 ja 31. oktoobril on Kuu Ka...


 

 

 Nädala alguses moodustab Kuu Neitsi märgis harmoonilise aspekti Uraaniga sinu märgis. 29, 30 ja 31. oktoobril on Kuu Kaalude märgis, muutes sind sensuaalsemaks. Noorkuu on Skorpioni märgis 1. novembril, sellega koos peaks sinu elus algama uus algus. 


Armastus

Paaridele : kõik viimasel ajal tehtud pingutused hakkavad vilja kandma sellel nädalal. Tänu sellele peaks su suhe kaaslasega muutuma palju paremaks ja lähedasemaks.

Vallalistele: sinu armuelu on hetkel üsna kaootilises seisus. Sa võid küll armuda, aga see tunne kaob sama ruttu kui algas. 


Raha

Sa üritad tavaliselt teistele välja näidata, et sul läheb kõik alati hästi ja mingeid rahaprobleeme sul ei ole. Sellel nädalal on hea õnn sinuga ning tänu planeetidele peaks sul tõesti hästi minema.


Tervis

Sa peaksid olema väga vormis, vähemalt väsimuse üle sul ei ole vaja kurta sellel nädalal. Vaata ainult, et su närvid üles ei ütle. Väldi igasuguseid liialdusi söögilauas, sest see ei ole hea su tervisele. Ära unusta teha ka mõõdukalt sporti.

 

 


Töö

Lõpuks ometi leiad sa aega, et tegeleda nende asjadega, mis sul südamel on. Mõned võivad sulle ette heita jonnakust ja kangekaelsust, aga tegelikult imetletakse sinu sihikindlust ja järjepidevust. Sa viid alati alustatu lõpule ega kaota kunagi külma närvi.


Pere

Ära unusta, et lähedased aitavad sul oma patareid täis laadida. Pere keskel võid sa unustada kõik oma mured ja probleemid. Sellepärast tee kõik, mis võimalik, et su kodus oleks alati hea ja rahulik õhkkond. Merkuur aitab sind selles.

Kommentaare ei ole