{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpion

    Päike on sinu märgis! 1. novembril on ka noorkuu sinu märgis, mis peaks tooma sulle omakorda head õnne. Nädala alguses o...

 


 

Päike on sinu märgis! 1. novembril on ka noorkuu sinu märgis, mis peaks tooma sulle omakorda head õnne. Nädala alguses on Kuu Neitsi märgis, soovitades sul paremini keskenduda sellele, mis on tõesti tähtis. Noorkuu moodustab harmoonilise aspekti Saturniga, see võib panna mõtlema sind kunagi aset leidnud sündmustele. Kuhu sa ka ei lähe, tähtis on meeles hoida seda, kust sa tuled. Laupäeval siseneb Merkuur Amburi märki. 


Armastus

Paaridele : sa õpid sellel nädalal ilmselt paremini oma elukaaslast tundma. Veenuse mõjul katsud sa olla mõistvam, hoolivam ning näitad rohkem tõelisi tundeid välja. Just see ongi kõige tähtsam, sest sa oled viimasel ajal olnud üsna kinnine ja eemaleolev.

Vallalised: üks ilus armusuhe võib sellel nädalal alguse saada inimesega, kellega sul tekib kohe intellektuaalne ja hingeline suhe.


Raha

  Tänu Jupiteri aspektile peaksid sa leidma vahendeid, mis aitavad sul oma probleeme lahendada. Kasuta seda perioodi ära selleks, et paremini oma rahaasju organiseerida. 


Tervis

Merkuur tegutseb sellel nädalal sinu tervise sektoris. Tegemist on hea planeediga ja selle tõttu ei tohiks sul terviseprobleeme ette tulla. Võib-olla muudab Marss sind ainult närvilisemaks. 

 

 


Töö

Sellel nädalal peaksid sa olema ettevõtlikum ent ka iseteadvam. Sul on raske hetkel täita ülemuste nõudmisi. 


Pere

Sa teed kõik, et kodus valitseks hea õhkkond ja et su lähedased tunneksid ennast hästi. Kahjuks ei mõista teised sinu soove alati nii hästi ega saa aru, et sa tõesti teed omalt poolt kõik, et nurki siluda. Ole diplomaatilisem.

 

Kommentaare ei ole