{ads}

HIDE

Viimased

latest

Põlvkondade vaheline erinevus. Noor ema selgitab oma emale, kuidas tänapäeval lastega tuleb suhelda (video)

 Videos, mida on nädala ajaga vaadatud üle 23 miljoni korra, jagab üks noor ema õpetusi oma emale selle kohta, kuidas tänapäeval la...

 Videos, mida on nädala ajaga vaadatud üle 23 miljoni korra, jagab üks noor ema õpetusi oma emale selle kohta, kuidas tänapäeval lastega tuleks suhelda. 

 


 


Kirjanik ja humorist Taylor Wolfe, kellel on Instagramis üle poole miljoni fänni, jagas 25. septembril videot, kus ta jagab oma emale õpetusi tänapäeva kasvatusmeetodite kohta. Kõike seda üsna humoorikalt. 

Selles videos parandab Taylor Wolfe korduvalt oma ema käitumist. Viimastel aastatel on spetsialistid vanematel soovitanud oma lastega rääkida õrnalt, et mitte rikkuda viimaste vaimset tervist. HuffPost'ile antud intervjuus selgitas Taylor Wolfe, kuidas tal see idee teha videot üldse tekkis.  

 

 

"See, mis mind inspireeris, oli teadmine, et mu ema oli meie juurde tulemas ja loomulikult tekib jälle selliseid olukordi, kus me pole ühel nõul. Lapsi ei kasvatata enam nii nagu varem, aga loomulikult ei lähe ma seda oma emale ütlema. Lihtsalt mõnikord mõtlen ma ise sellepeale, sest ma olen liiga palju vaadanud selliseid videosid. ", selgitab noor naine. 

 

 


Psühholoogi sõnul tuleb seda võtta kui paroodiat

Psühholoog Ashurina Ream jagas seda videot oma Instagrami kontol. "See on lõbus, sest see on tõsi. See video toob selgelt välja, mida tähendab olla lapsevanem meie päevil, täis ebareaalseid ootuseid.". Video näitab ka seda, kui suurt pinget võivad tunda mõned lapsevanemad, kuna nõuandeid ja soovitusi, kuidas olla hea lapsevanem, mida võib teha ja mida mitte, tuleb uksest ja aknast. Sageli tekitab see hirmu, et lapsevanem ei ole nii hea nagu peaks. Antud video toob samuti välja põlvkondade vahelised erinevused ja arusaamatused, mis sageli tekivad vanema ja noorema põlvkonna vahel, kuna mõlemad on saanud erineva kasvatuse.

Kommentaare ei ole