{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis viitavad sellele, et laps vajab rohkem armastust

 Tegelikult on raske aru saada, kas lapsel on armastuse puudus või ei ole. Millised märgid aga sellele viitavad?    ...

 Tegelikult on raske aru saada, kas lapsel on armastuse puudus või ei ole. Millised märgid aga sellele viitavad? 


 


Laste käitumine võib teinekord olla ettearvamatu. Laps võib olla ühel hetkel rahulik ja tore ning seejärel järgmisel hetkel hakata lihtsalt heast peast jonnima. Sageli on selle põhjuseks aga lihtsalt see, et laps vajab rohkem tähelepanu ja katsub niimoodi seda mõista anda vanematele. Selle põhjuseks on, et laps vajab natuke rohkem armastust. Lapsepõlves kogemata jäänud vanemate armastust jääb inimene aga otsima kogu eluks.Hooletusse jäetud lapse tunneb aga kaugelt ära ja seda hoolimata sellest, et lapsel on oma tuba, kõik nutivahendid olemas ja kõht täis. Millised märgid sellele viitavad?


3 märki, mis viitavad sellele, et laps tunneb, et teda on hooletusse jäetud ja vajab tegelikult natuke rohkem tähelepanu ja armastust oma vanemate poolt

 

 

Laps on närviline, üliaktiivne ja provotseeriv

Kui laps teeb ainult ühe rumaluse teise otsa ja kohe otsib võimalusi provotseerimiseks, võib see olla märgiks, et tegelikult vajab ta ainult rohkem vanemate tähelepanu. See, et tema suhted vanematega kannatavad, ei ole tähtis, ta tahab lihtsalt läbi oma käitumise anda märku, et ta vajab tegelikult rohkem hoolt ja tähelepanu. 

 

Laps nutab tihti

Kui laps on korraga muutunud liiga tundlikuks, kui ta võtab kõike südamesse ja nutab täiesti tühjade asjade pärast, võib ka see olla märgiks, et tegelikult vajab ta armastust natuke rohkem. Sellisel puhul katsub laps leida meeleheitlikult võimalust, kuidas sellest vanemale märku anda ent tal on raske oma tundeid tagasi hoida ja vajab tegelikult väga kedagi, kes teda lohutaks ja toetaks. 

 

 

 

Laps on muutunud vägivaldseks

Kui laps on muutunud vägivaldseks, ärritub rohkem ja on hakanud solvama meelega, võib ka see olla märk, et ta hoiab midagi enda sees, mis teeb talle haiget. Tegelikult on see appihüüe. 

 

Kuidas sellisel puhul toimida? 

Kõige parem oleks loomulikult tegeleda rohkem lapsega ja võtta aega tema jaoks. Loomulikult on tähtis teha vahet ka sellel, kui lapsel on lihtsalt jonnituurid peal, sellisel juhul ei maksa järgi anda ent lapsevanem tavaliselt oskab nendel asjadel vahet teha. Kui sa tunned aga, et su lapsel võib olla armastuse puudus või et sa ei ole saanud tema eest nii palju hoolitseda nagu peaksid, siis võta see aeg, et olla temaga koos. Veeda kvaliteetaega lapsega iga päev, lugege kasvõi raamatut koos või tehke midagi toredat. 



Kommentaare ei ole