{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

     Noorkuu on Skorpioni märgis 1. novembril. Vaata ette, et sa ise ei oleks enda kõige suurem vaenlane. Noorkuu moodustab ...


 

 

 Noorkuu on Skorpioni märgis 1. novembril. Vaata ette, et sa ise ei oleks enda kõige suurem vaenlane. Noorkuu moodustab harmoonilise aspekti Saturniga Kalades, mõned muutused on sind ees ootamas. Nädala keskel on Kuu Kaalude märgis. Aeg on hoolitseda rohkem enda eest. 


Armastus

Paaridele : kolm planeeti hoolitsevad järgmisel nädalal sinu südame eest. Sellepärast peaksid sa nägema sa armastust igal pool ja kõikjal. Sind on ees ootamas ilus ja meeleolukas nädal. Võib isegi juhtuda, et sa soovid, et aeg peatuks hetkeks, sest nii mõnus on olla lihtsalt muretu ja õnnelik.

Vallalistele : rõõm ja õnn on sinu poole juba teel. Paljude jaoks tähendab see kohtumist suure armastusega. 

 

Raha

Kasuta praegust perioodi selleks, et lahendada ära oma rahaprobleemid. Tänu Saturni aspektile peaksid sa leidma lahendused oma probleemidele.

 

Tervis

Sa peaksid olema väga heas vormis, valmis mägesid liigutama. Ära siiski üle hinda oma võimeid. Jää arukaks ja ära mängi oma tervisega. Hoia ennast soojas ja hoolitse oma tervise eest.

 

 

Töö

Praegune periood on ilmselt kiire ja stressirohke. Sina peaksid aga saama kõikidest raskustest üle. Katsu võimalikult hästi iga uue olukorraga kohaneda.

 

Pere

Saturn muudab sind sellel nädalal palju lahkemaks ja hoolivamaks oma lähedaste suhtes. Sinu lähedased, kes mõnikord heidavad sulle ette tundetust ja eemalolevat olekut, on ilmselt sinuga rahul.

Kommentaare ei ole