{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

      Kuu on nädala alguses Kalade märgis. Kaalude aeg hakkab vaikselt läbi saama, Päike on sisenemas Skorpioni märki. Täisk...


 

 

  Kuu on nädala alguses Kalade märgis. Kaalude aeg hakkab vaikselt läbi saama, Päike on sisenemas Skorpioni märki. Täiskuu särab Jäära märgis 17. oktoobril. Täiskuu moodustab harmoonilise aspekti Uraaniga Sõnni märgis. Veenus siseneb Amburi märki samal päeval. Marss on Vähi märgis. Jupiter on retrograadis Kaksikute märgis. Pluuto on sinu märgis. 


Armastus

Praegu on õige aeg, et hoolitseda natukene rohkem oma suhte eest. Otsige uusi võimalusi, kuidas tuua natukenegi põnevust oma ellu. Prooviga uusi asju, uusi huvialasid või tehke midagi koos vabas õhus. Kui sa oled vallaline, siis on praegu õige aeg selleks, et olla rohkem koos sõpradega. Õpi rõõmu tundma väikestest asjadest ja hoia oma suhteid teistega. 

 

 

 

Töö

Marsi energia võib teha natuke pahandust. Võib-olla kuuled sa kuulujutte, mis panevad sind kulmu kortsutama ja teevad rahutuks. Keskendu ühele asjale korraga ja vii oma plaanid elu. Ära muretse liiga palju, sest tõenäoliselt pole selleks põhjust. Ãœks ilus üllatus on sind ees ootamas nädala keskel. Kõik su pingutused hakkavad vilja kandma. 

 

Soovitused

Tee koostööd Sõnniga sellel nädalal. Koos temaga võid sa suuri asju korda saata. 




Kommentaare ei ole