{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

    Kuu Neitsi märgis nädala alguses võib panna sind paljudes asjades kahtlema. Hoia end halbade üllatuste eest. Kontrolli k...

 


 

Kuu Neitsi märgis nädala alguses võib panna sind paljudes asjades kahtlema. Hoia end halbade üllatuste eest. Kontrolli kõik mitu korda üle. Nädala keskel on Kuu Kaalude märgis, üks tore kohtumine võib aset leida. Noorkuu on taevas 1. novembril Skorpioni märgis, mis moodustab harmoonilise aspekti Saturniga Kalades. Seekordne noorkuu peaks ära viima pinged, mis on viimasel ajal sind rahutuks muutnud. 


Armastus

Paaridele : sellel nädalal peaksid sa tundma suuremat lähedust  oma kaaslase vastu. Sa tead, kuidas teda üllatada. Selle jaoks pole midagi paremat, kui kasutada  ära oma fantaasiat ja kujutlusvõimet. Nii ei hakka teil juba omavahel igav. Ikkagi palju parem, kui veeta oma aega mossitades ja teineteise kallal näägutades, kas pole? 

Vallalised: sa otsid ilmselt praegusel hetkel rohkem vaheldust, kui tõsist suhet. Ometi tahaksid sa, et su suhted oleksid teistsugused ja igatsed ju hingesõbra järele, kes mõistaks sind ilma sõnadeta.

 

Raha

Ole sellel nädalal oma rahaasjadega ettevaatlikum. Parem on olla kannatlik ning mitte liiga palju kiirustada. Enne praeguse perioodi lõppu peaks tulema lahendus su probleemidele, aga seda ainult siis, kui sa praegu mõistlikuks jääd.

 

Tervis

Sa pead rohkem sporti tegema ja end liigutama . Praegu on kõige õigem aeg selleks, et minna jalutama näiteks. Kui sa tahad kaalu kaotada, siis jälgi rohkem, mida sa sööd.

 

 

Töö

Planeetide seis on praegu väga hea, hea edu saadab sind kõikides ettevõtmistes, kasuta seda perioodi ära.

 

Pere

Kõik läheb rahulikult. Suhe elukaaslasega peaks olema hea. Lastega võib tekkida ainult arusaamatusi ja lahkhelisid.

Kommentaare ei ole