{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

     Kuu on nädala alguses Kalade märgis. Sinu aeg hakkab vaikselt läbi saama, Päike on sisenemas Skorpioni märki. Täiskuu s...

 


 

 Kuu on nädala alguses Kalade märgis. Sinu aeg hakkab vaikselt läbi saama, Päike on sisenemas Skorpioni märki. Täiskuu särab Jäära märgis 17. oktoobril. Täiskuu moodustab harmoonilise aspekti Uraaniga Sõnni märgis. Veenus siseneb Amburi märki samal päeval. Marss on Vähi märgis. Jupiter on retrograadis Kaksikute märgis. Pluuto on Kaljukitses. 


Armastus

Kui sa oled vallaline, siis võta midagi ette, mis aitaks sul olla enesekindlam. Tee midagi, mis teeks sulle rõõmu, tegele oma huvialadega. Õpi ennast rohkem armastama. Kohtumine õige inimesega leiab aset siis, kui sa oled selleks valmis. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis õpi paremini teist inimest austama. Ära lämmata teda oma hoolitsuse ja kriitikaga. 

 

 

 

Töö

Tänu Marsi energiale peaksid sa olema ambitsioonikam. Sellel nädalal peaksid sa paistma eriti silma om heade ideede ja ettevõtliku vaimu poolest. Ära unusta jagada ka teistega oma plaane. Mõned tehnilised probleemid ja viperused võivad tekkida. Ole kannatlikum, nii saad sa ka kõikidest ootamatustest üle. 

 

Soovitused

  Kaksikutega peaksid sa sellel nädalal tundma ennast kõige paremini. Kasuta seda ära ja otsi rohkem nende seltsi. 

Kommentaare ei ole