{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

     Kuu on sinu märgiga vastasseisus Kaaludes 29, 30 ja 31. oktoobril, võib-olla see on põhjuseks, miks sul nii raske on ot...


 

 

 Kuu on sinu märgiga vastasseisus Kaaludes 29, 30 ja 31. oktoobril, võib-olla see on põhjuseks, miks sul nii raske on otsustada. Marss Vähi märgis muudab sind emotsionaalsemaks. Noorkuu on Skorpioni märgis 13. novembril, mis on harmoonilises aspektis Saturniga Kalade märgis ja paneb sind vaatama minevikku. Kui sa saaksid midagi oma minevikus muuta, siis mis see oleks? Vastus sellele küsimusele võib olla seotud sinu tulevikuga ja sellega, millise suuna sa peaksid võtma oma elus. 


Armastus

Paaridele : Veenus võib sind panna liiga suurelt unistama. See võib sind aga eemaldada reaalsest elust ja teha rohkem halba kui head. Lõppude lõpuks pead sa  aru saama, et su kaaslane ei ole kaugeltki mingi romaanikangelane. 

Vallalised: praegune periood on üsna paljutõotav. Üks vahejuhtum võib sind viia kokku ühe toreda inimesega, kellega sul on palju ühist. 

 

Raha

Tänu oma heale ninale leiad sa võimalusi, mis aitavad sul häid ja kasulikke tehinguid sooritada. Tuleb, mis tulema peab, seega ära liiga palju muretse. 

 

Tervis

Sul on palju head energiat, aga sa ei taha seda targalt kasutada. Ole ettevaatlik ja ära torma asjatult, muidu kurnad end asjatult ära.

 

 

Töö

Kuu toetab sind su tegemistes ning aitab sul oma asju ajada nii nagu kord ja kohus. Saturn kaitseb sind suuremate probleemide eest.

 

Pere

Tänu Veenuse abile peaks kõik väga hästi minema sinu kodus, kus peaks valitsema üksmeel ja rahulolu. 

Kommentaare ei ole