{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Veenus on Amburi märki sisenemas. Õhus on armastust!

 Armastuse planeet on sisenemas Amburi konstellatsiooni. Kuidas ja mil määral peaks see mõjutama meie igapäevast elu?   ...

 Armastuse planeet on sisenemas Amburi konstellatsiooni. Kuidas ja mil määral peaks see mõjutama meie igapäevast elu?

 


 


Mis hakkab juhtuma, kui kõige veetlevam planeetidest kohtub kõige kirglikuma tähemärgiga? Kahtlemata tekitab see sädemeid või isegi võiks öelda, põhjustab terve ilutulesiku. Järgmiste nädalate jooksul võib valitsev õhkkond muutuda palju kuumemaks ja kirglikumaks. Veenus on meie suureks rõõmuks sisenemas Amburi märki 17. oktoobril, kuhu ta jääb pidama kuni 11. novembrini. Lootusekiir hakkab taas paistma. Suhted teistega peaksid muutuma paremaks, üksikud südames teineteist leidma. Õhus on kahtlemata nii kirge kui armastust. Õhkkond võib muutuda elektrilisemaks, see aga pole tingimata halb. Otse vastupidi - Veenus Amburi märgis aitab meil paremini rääkida oma soovidest ja vajadustest.

 


Veenus Amburi märgis

Kui armastuse-, ilu- ja raha planeet siseneb Amburi konstellatsiooni, on see väga hea märk. Veenus Amburi märgis paneb meid mõtlema selle peale, kui õnnelikud me tegelikult oleme ja kui head on meie suhted teistega? Veenus Amburi märgis pühib ära kõik hirmud ja kartused. Tänu sellele julgeme me unistada suurelt ning nägema võimalusi seal, kus enne olid takistused. Veenus Amburi märgis avab ukse seiklustele ja toob ellu põnevust. Veenus Amburis tekitab soovi põgeneda igavuse ja rutiini eest ning minna selle asemel hoopis laia maailma avastama. Veenus Amburi märgis armastab üllatusi. Kui Veenus siseneb Tulemärki, muutub kõik võimalikuks. 

 

 

Ambur on avatud meelega ja peab kalliks oma vabadust. Ta armastab armastust ent ei ole kõige truum tähemärk. Miks see nii on? Sest talle meeldib ringi uidata ja ta tahab palju vaheldust oma ellu. Ta tahab uusi kogemusi. Ta tahab, et iga uus päev tooks talle midagi uut ja mälestamisväärset. Seda katsub ta ka meile järgnevate nädalate jooksul selgeks teha. Amburit ei huvita teiste arvamus, tema jaoks ei ole olemas võimatuid asju. Veenus Amburis süütab ka meie südames lootusekiire, pannes meid mõtlema selle peale, et mis oleks, kui...!?! 


Kuidas mõjutab Veenus Amburi märgis meie tähemärke? 

Igal planeedil on oma roll. Kui Merkuur hoolitseb suhtlemise eest, Marss muudab meid ambitsioonikamaks, siis Veenus on armastuse-, suhete- ja raha planeet. Ainult, et kõiki tähemärke ei mõjuta Veenus Amburi märgis samal moel. 

 

 


Ambur, Jäär, Lõvi

Kõikidele Tulemärkidele toob kõige rohkem õnne Veenus Amburi märgis. Järgnevad nädalad tõotavad tulla nende jaoks eriti head, mitmed soovid ja unistused on täide minemas. Miski ei peata neid kolme enam. Kõik võimalused on avatud. Ainuke takistus praegusel hetkel on Jupiteri retrograad Kaksikute märgis. Kõik muu aga peaks hästi minema. 

 

Kaalud, Kaksikud, Veevalaja

Aeg on kätte jõudnud mõtelda natuke rohkem iseenda peale ja tegeleda südamelähedaste asjadega. Veenus Amburis soovitab olla autentsem ja lõpetada muretsemine sellepärast, mida teised võivad arvata. Kõik pinged peaksid vaikselt kaduma. 

 

Sõnn, Neitsi, Kaljukits ja Vähk, Skorpion ning Kalad

Neil on ilmselt kõige raskem harjuda sellise planeetide seisuga. Veenus Amburis soovitab neil vähem mõtelda ning arutleda ja rohkem tegutseda. Neile meeldib analüüsida ja vaadelda, nad on kinni oma harjumustes. Järgnevad nädalad võivad aga olla liiga sündmusterohked nende maitse jaoks. Kunagi ei tea, mida järgmine päev kaasa toob. 



Kommentaare ei ole