{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : põhjus, miks oktoobrikuu võib olla otsustav kõikide Maamärkide jaoks (Neitsi, Kaljukits ja Sõnn)

 Uued võimalused on tekkimas, uued kokkulepped saavad sõlmitud, uued eesmärgid seatud. Mitmed väljakutsed on ees ootamas kõiki neid...

 Uued võimalused on tekkimas, uued kokkulepped saavad sõlmitud, uued eesmärgid seatud. Mitmed väljakutsed on ees ootamas kõiki neid, kes on sündinud Neitsi, Kaljukitse või Sõnni tähtkujus. 

 


 


Kõikide märkide järgi tundub, et Maamärke on ootamas väga põnev oktoobrikuu. Maamärgid paistavad silma oma tõsise ellusuhtumise ja praktilise mõtlemise poolest. Sõnn, Neitsi ja Kaljukits ei lase ennast kunagi nii kergesti elumuredest maha murda ja tasakaalust välja viia. Neil on alati varuplaan taskus olemas igaks elujuhtumiks. Nad oskavad oma elu organiseerida paremini kui keegi teine. Ainult, et järgmistel nädalatel võivad kõik nende plaanid vastu taevast lennata. Suuremad muutused on neid ees ootamas. 


Oktoobrikuu sunnib Maamärke mugavustsoonist välja tulema

 

 

Ei saa öelda, et see neile meeldiks või et nad oleksid sellega harjunud. Sodiaagiringis on igal tähemärgil oma toimimisviis. Kui Tulemärgid - Jäär, Lõvi ja Ambur - armastavad üllatusi, siis Maamärkidega on lood teised. Maamärkidel on valmis koostatud plaanid, mida nad järgmise kümne aasta jooksul teha kavatsevad, nad tahavad enne kõike kindlustada oma tulevikku ja seljatagust. Igasugused ootamatused ja üllatused ei kuulu nende programmi sisse. Sõnn, Kaljukits ja Neitsi on igaks ootamatuseks valmis ja ennetavad kõiki olukordi. Isegi nüüd on nad julged ega kohku, kui elul peakski ootamatusi nende jaoks varuks olema. Kasutades oma kujutlusvõimet ära ja pannes paika kindlad eesmärgid, võivad nad oktoobris leida võimalusi, kuidas oma elujärge paremale järjele saada. Planeetide seis on praegusel hetkel nende kolme jaoks väga hea ja kõikide märkide järgi tundub, et oktoobrikuu toob neile head rahaõnne kaasa. Piisab, kui hoida silmad lahti ja tegutseda õigel hetkel. 

 

 


Oktoobrikuu tähtsamad kuupäevad

Mitmed kosmilised sündmused peaksid aitama Maamärkidel oma eesmärke ellu viia. 


2. oktoober - noorkuu Kaaludes, millega kaasneb kuuvarjutus

Üks uks on avanemas ja sellega koos peaks algama uus ajajärk Maamärkide elus. Midagi väga ilusat on juhtumas lähipäevade jooksul. Töö juures on uued väljavaated avanemas. Asjad on võtmas parema suuna. Kõik nende pingutused on vilja kandmas. Võib ka juhtuda, et neile pakutakse tasuvamat töökohta või palgakõrgendust. Mitmed toredad kohtumised peaksid aset leidma järgnevate päevade jooksul. Praegu on õige aeg, et unistada suurelt. 

 

 


14 ja 15. oktoober toob kaasa häid võimalusi

Oktoobri keskpaigal on Maamärkide jaoks varuks palju häid üllatusi. Päike (energia) ja Jupiter (hea õnn) toetavad Maamärke kõikides ettevõtmistes. Tänu sellele peaksid Neitsi, Kaljukits ja Sõnn olema õigel ajal, õiges kohas ja kohtuma õigete inimestega. Mitmed head võimalused on tekkimas, tähtis on hoida silmad lahti ja haara neid õigel hetkel kinni. Tegemist on täiesti ainulaadse juhusega Sõnni, Kaljukitse ja Neitsi jaoks, keda on ees ootamas enneolematud sündmuste jadad. Samal ajal toob Veenus neile rahaõnne kaasa. Kõikide märkide järgi peaksid nad saama raha juurde oktoobri keskpaigas. Lõpuks ometi hakkavad Maamärgid uskuma sellesse, et nende unistused võivad täituda. Head uudised peaksid tooma neile naeratuse huulile. 


Oktoobri lõpp - pinged ja stress kaovad, uued uksed on avanemas

Oktoobri lõpus peaksid Maamärgid tundma end paremini kui kunagi varem. Paljud asjad on saanud selgemaks, mitmed plaanid ellu viidud. Planeedid ise liidavad oma jõu, et kõik Maamärkide ettevõtmised õnnestuksid. Marss ja Uraan muudavad Maamärke ettevõtlikumaks. Tulevik on paljutõotav ja ilmselt võivad kolm Maamärki öelda, et elu on lõppude lõpuks ilus ja kõik nende pingutused olid vaeva väärt.

Kommentaare ei ole