{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : pange vaim valmis, Päike on sisenemas Skorpioni märki!

  Foto : unsplash / Haly Lawrence  23. oktoobril siseneb Päik...

 

Foto : unsplash / Haly Lawrence


 23. oktoobril siseneb Päike Skorpioni tähemärki. Sealt edasi hingedepäevani ei olegi enam kaua aega jäänud. Muutuste aeg on kätte jõudmas. Aasta salapärasem aeg samuti. 

 

 

 Aeg on jätta hüvasti Kaaludele, kelle energia meid viimase nelja nädala jooksul mõjutas. Me oleme jõudnud sügise keskpaika. Päevad on lühemad ja ilmad sügiseselt jahedad. Skorpionite aeg on algamas. 23. oktoobrist kuni 21. novembrini on Päike Skorpionite tähemärgis, tuletades meile meelde, et ka pimedusest võib paista päike. Meie ümber hakkab hõljuma Skorpionite salapärane energia. 

 

 

Skorpionite aeg

Skorpionit ei saada just kõige parem kuulsus. Temast on õigupoolest raske aru saada, sest ta on nii salapärane ja selle tõttu teda sageli ka mõistetakse valesti. Kui Päike on Skorpioni märgis, võib see nii mõnelegi hirmu tekitada. Skorpion on otsekui fööniks, mis tõuseb tuhast, järgnevad nädalad õpetavad ka meile seda, et miski pole lõplik ja mitte miski ei jää kestma. Ent ka kõige pimedamal sügispäeval võib päikesekiir pilve tagant välja tulla. Skorpionite aeg on võimalus ravida terveks oma hingehaavad ning muuta oma elus seda, mida sa muuta tahad. Terve järgneva kuu jooksul pakub Skorpioni energia sulle võimalust näha seda, mis teiste pilgu eest jääb nähtamatuks. Mitmed saladused tulevad päevavalgele, mitmed asjad saavad selgemaks. Tõenäoliselt hakkad sa ka iseennast, oma tundeid, oma varjukülgi ja hingehaavu paremini mõistma. Sa võid jätta enda taha varju kõik selle, mida sa kaasa võtta ei taha ja tõusta uue ning palju tugevamana. Skorpion tuletab sulle meelde, et kõik lõppeb kord ja selle tõttu tuleb iga hetke elada nii nagu see oleks viimane. 

 

 

Skorpioni soovitab meil oma hirmudele otsa vaadata ja näha, millised on sinu varjuküljed. Nii leiad sa jõudu enda seest, et võidelda selle kõige vastu, mis teeb sulle haiget ja muudab sind rahutuks. Skorpion on sodiaagi alkeemik. Tänu temale õpid sa nägema, kui pika maa sa oled oma elus maha käinud ja kui palju takistusi seejuures ületanud. Skorpion õpetab sind kuulama seda, mis on peidus vaikuse taga. Ta õpetab sind nägema asju teistmoodi. Analüüsima oma käitumist ja hoiakuid, et paremini aru saada, miks samad mustrid su elus kogu aeg korduvad. Mida sa tegelikult tahad ja otsid? Millised on su tegelikud soovid, mis on kõige selle taga peidus? Mis on see, mis ei lase sul oma eluga edasi minna ja olla sina ise? Sa pead otsima selleks, et paremini mõista. 

 


Kuidas mõjutab Skorpionite aeg meie tähemärke? 

Otse loomulikult sõltub see kõige rohkem sellest, millal sa sündinud oled. Maamärkide jaoks (Sõnn, Neitsi, Kaljukits) ei tohiks probleeme tekkida. Nad on selle jaoks liiga pragmaatilised ja oskavad hinnata seda rahulikku perioodi, mida elu neile pakub. Õhumärgid (Kaksikud, Kaalud ja Veevalaja) võivad otsida võimalust, kuidas põgeneda oma probleemide eest. Ilmselt on neil raske leida oma kohta järgnevate nädalate jooksul ja loobuda oma halbadest harjumustest. 

Mis puutub Tulemärkidesse (Jäär, Lõvi ja Ambur), siis ka neil on vaja natuke aega kohanemiseks, sest nad on harjunud tegutsema enne ja alles siis mõtlema. Skorpioni energia võib neid muuta natuke emotsionaalsemateks ja tundlikemateks. Veemärgid aga (Vähk, Kalad ja Skorpion) peaksid tundma end paremini kui kunagi varem. Päike saadab neile head energiat, nad saavad aja maha võtta ega pea enam kiirustama. 


Skorpioni energiaga võib olla raske toime tulla, kuna see on lihtsalt nii tugev ja võimas. Sageli on see energia allumatu ja tekitab ebamugavust, sest me ei suuda toime tulla oma hinges toimuvaga sellel perioodil. 

Skorpioni aeg võib kaasa tuua tunnete möllu, liigset emotsionaalsust, segadust, kaost, masendust, konflikte teistega. 

Varu kannatlikkust, ole iseenda ja teiste vastu parem, jää alati rahulikuks ja kõik läheb hästi..

 

Kommentaare ei ole