{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatele ei meeldi kaotada?

 Kui nende tähemärkide esindajad teevad teile ettepaneku mõnda lauamängu mängida, siis ütelge viisakalt ära. Sest nad lihtsalt ei o...

 Kui nende tähemärkide esindajad teevad teile ettepaneku mõnda lauamängu mängida, siis ütelge viisakalt ära. Sest nad lihtsalt ei oska kaotada.


 


Kui sa oled kokku puutunud inimestega, kes ei oska kaotada, siis ilmselt on nad sündinud nendes tähtkujudes, millest täna juttu tuleb. 


Nende tähemärkide esindajad on väga halvad kaotajad

JÄÄR

Nad ei hakka petma, ent ei oska kaotada. Jäärale ei meeldi kaotada, tema puhul on tegemist geneetilise probleemiga, mida ei ole võimalik ravida. Jäär on sodiaagiringi kõige esimene märk. Selle tõttu ilmselt Jäär leiabki, et tema peabki alati ja igal pool olema esimene. Ta on enda silmis ainuke, kes on väärt, et olla kõige parem kõiges, mida ta teeb. 

 


LÕVI

Mis puutub Lõvisse, siis tema puhul kehtib sama kui Jäära puhul. Lisaks aga on Lõvil väga suur eneseuhkus. Talle meeldib, kui teda imetletakse ja hinnatakse. Kõike, mida ta teeb, teeb ta hingega. Ta on nagu laps, kes mängides unustab kõik. Probleem seisneb ainult selles, et Lõvile ei meeldi ainult mängimine, ta tahab ka võita. Kõige selle juures võivad asjalood võtta natuke dramaatilise pöörde, eriti juhul, kui Lõvike peaks kaotama. 

Ent nii Jäära, kui Lõvi puhul peab paika see, et nad unustavad kõik halva ruttu ega suuda kaua solvunud olla. Jäära pettumus ei kesta kaua, Lõvi saab aga ise ka aru, et on naeruväärselt käitunud. 


Millise sodiaagimärgi esindajale ei meeldi üldse kaotada

 

 

VÄHK

Enamik ei tea, et Vähile ei meeldi üldse kaotada. Vähk on pealtnäha küll armas ja tore, ent tegelikult väga vintske vastane. Vähi tähemärgi esindajast ei olegi nii kerge jagu saada. Eriti, kui tema au on mängus. Ta on nagu suur laps. Temaga on võimatu seltskonnamängu mängida, sest kui ta peakski kaotama, mossitab ta terve õhtu ega räägi pärast kellegagi. Selle jaoks, et ta oleks nõus sinuga uuesti mängima, pead sa ilmselt ootama vähemalt kuu aega.

Kommentaare ei ole