{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal õnne?

 Kõik, mida nende tähemärkide esindajad järgmisel nädalal puudutavad, võib muutuda kullaks. Imeväel ja täiesti ootamatul moel. ...

 Kõik, mida nende tähemärkide esindajad järgmisel nädalal puudutavad, võib muutuda kullaks. Imeväel ja täiesti ootamatul moel. Planeedid toovad head õnne kaasa kolme tähemärgi esindajale. 


 


Tundub, et hea õnn saadab järgmisel nädalal kolme tähemärgi esindajaid, kelle kõik ettevõtmised peaksid õnnestuma. Mida nad selle jaoks aga ise on teinud, et planeedid neid niimoodi soosivad? Mõnikord polegi selleks palju vaja. Jupiteri retrograad õigel hetkel, Merkuur, mis vahetab konstellatsiooni ja Veenuse hea aspekt Skorpioni märgis. Kõik see kokku moodustabki selle, mida me võime kutsuda kullasooneks. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal aga head õnne? 

 

 

LÕVI

Väga head uudised on ees ootamas kõiki neid, kes on sündinud Lõvi tähtkujus. Ehkki sügis ei ole Lõvile just südamelähedane - vastupidi, ta on ju Päikese laps, kes on sündinud siis, kui paistab suvepäike - siis see sügis on tema vastu eriti armuline. Päike särab hetkel Kaalude märgis, hea õnne planeet Jupiter on aga sõbramärgis. Kõik see on heaks endeks Lõvikesele, kes saab sellest suurt kasu lõigata ühel või teisel moel. Päike ja Jupiter toetavad Lõvi kõikides ettevõtmistes. Päike saadab talle head energiat, Jupiter aga tõmbab head õnne ligi. Selleks, et oma unistusi ellu viia, peaks ta kasutama ära oma kujutlusvõimet ja olema ettevõtlikum. Veenus Skorpioni märgis muudab Lõvi loomingulisemaks. Mida ta ka ei teeks ja mida ta ka ette ei võtaks, kõik Lõvi ettevõtmised peaksid järgmisel nädalal õnnestuma. Tähtis on unistada suurelt. 

 

 


SKORPION

Just Skorpionile toob järgmine nädal kõige rohkem õnne kaasa. Järgmisel nädalal peaksid ilmad olema just nii sügisesed kui vaja. Tuul puhub, vihma sajab, puulehed langevad ja Päike jõuab Skorpioni märki. Skorpioni sünnipäev ei ole enam kaugel ent see pole ainus põhjus, miks rõõmu tunda. Oktoobri keskpaik toob kõikidele Skorpionitele õnne kaasa ühel või teisel moel. Veenus on juba Skorpioni märgis, 13. oktoobril aga siseneb ka Merkuur tema konstellatsiooni. Merkuuri ja Veenuse duo on väga hea enne. Kõikide märkide järgi peaks järgmine nädal tooma Skorpionile nii rõõmu kui õnne, rääkimata headest uudistest. Uus nädal tõotab tulla rikastav ja sündmusterohke. Mitmed ootamatud vahejuhtumid on aset leidmas, mitmed probleemid peaksid aga iseenesest lahenema. Järgmine nädal peaks tooma Skorpionile õnne nii rahaasjades, kui ka armastuses. Nii mõnigi unistus võib täituda. See ongi ime, mida lubavad talle Merkuur ja Veenus. 

 

 


VEEVALAJA

Selle tähemärgi esindajal on järgmisel nädalal tuul purjedes. Ilmselt on sul raske teda kätte saada, sest järgmisel nädalal on tal tuhat tegemist ja väga kiire. Tema järgi tekib lausa nõudlus. Kõik vajavad tema abi korraga. Veevalaja populaarsus ainult kasvab. Kõik planeedid Kaalude ja Kaksikute märgis hoolitsevad selle eest, et Veevalajal kõik hästi läheks ja kõik tema tegemised õnnestuksid. Päike, Merkuur ja Jupiter Õhumärkides toetavad teda kõikides ettevõtmistes ja muudavad samas teda veelgi ettevõtlikumaks. Merkuur Kaaludes muudab teda veelgi paindlikumaks ja aitab tal nurki siluda teiste inimestega suheldes. Nii hoiab ta end probleemide eest. See peaks talle kasuks tulema töö juures. Veevalaja õpib ka kompromisse tegema. Töö juures on teda ees ootamas väga head uudised, mis peaksid ta meele rõõmsaks tegema. Hea õnn ei jäta teda järgmisel nädalal maha.

Kommentaare ei ole