{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide jaoks võib järgmine nädal tulla natuke keerulisem?

 Kõikide märkide järgi tundub, et vähemalt kahe tähemärgi esindaja jaoks tuleb järgmine nädal natuke keerulisem.    ...

 Kõikide märkide järgi tundub, et vähemalt kahe tähemärgi esindaja jaoks tuleb järgmine nädal natuke keerulisem. 

 


 


Ilmad väljas lähevad aina külmemaks väljas. Kui osad tähemärgid tunnevad rõõmu sügisest, siis teiste jaoks võiks see pime ja külm aeg üldse olemata olla. Järgmine nädal tõotab tulla eriti külm ja tuuline vähemalt kahe tähemärgi esindaja jaoks. Mis selle põhjuseks on? Planeetide seis, mis ei ole praegusel hetkel nende jaoks kõige parem. Päike ja Marss moodustavad nimelt pingelise aspekti järgmisel nädalal, see aga võib põhjustada konflikte ja arusaamatusi. Muretsemiseks aga pole põhjust, sest igale probleemile leidub lahendus. 


Milliste tähemärkide esindajate jaoks võib järgmine nädal tulla natuke keerulisem? 

 

 


JÄÄR

Järgmine nädal võib valmistada tõsist pettumust kõikide Jäärade jaoks. Nimelt ei liigu nende asjad nii kiiresti nagu nemad seda sooviksid ja see muudab meie Jäärasid kannatamatuks. Tundub nagu keegi paneks pidurid peale kõigele, mida nad ette võtavad. Mitmed ootamatud vahejuhtumid võivad aset leida, mis rikuvad kõik nende plaanid. Mõned projektid võivad jälle seisma jääda rahaliste või administratiivsete põhjuste pärast. Kõik nende soovid ja tahtmised ilmselt ei saa rahuldatud. Mis selle kõige põhjuseks on? Jäära enda planeet Marss, mis hetkel plätserdab veega Vähi märgis. Ja nagu iga kord, kui Marss on Veemärgis, kustutab see natuke Tulemärgi tulisust ja ettevõtlikkust. Praegusel hetkel siis kannatab kõige rohkem vaene Jäärake. Jäär võib tunda kõige selle tõttu, et ta peab veelgi rohkem pingutama, et üldse midagi tehtud saada. Jäärakesel võivad tekkida ka suhteprobleemid lähedastega. Kõik see aga on kokkuvõttes pettumust valmistav ja kurnav. 

 

 

Hea uudis aga on see, et see kõik on õnneks mööduv. Jäära astroloogilises taevas on mõned muutused aset leidmas. Praegune periood on üldse Jäära jaoks natuke keerulisem, sest Päike on otse tema vastas Kaalude märgis, see aga tähendab, et paljud asjad kurnavad teda hetkel vaimselt ja füüsiliselt. Lisaks kõigele on käimas varjutuste aeg, mille tõttu mõtleb ta rohkem kui kunagi varem vanade probleemide peale. See aga võib põhjustada sisemisi konflikte. Praegu ei ole kõige parem aeg, et jäärapäiselt tegutseda. Kõige parem oleks, kui ta hoiaks madalat profiili ja ootaks paremad ajad ära, mis ei ole enam kaugel, vaid algavad kohe peale seda, kui Veenus siseneb Amburisse (Tulemärk) 18. oktoobril. Praegu aga tuleb võtta aega, et atra seada ja kõik probleemid lahenevad iseenesest. 

 

 

SÕNN

Ka järgmine nädal tuleb Sõnni jaoks natuke keerulisem. Kõik ei mahu marjamaale, muist peab jääma karjamaale. Sõnnidel on üldiselt sellel aastal hästi läinud, seega ei ole see kõige hirmsam, et juba teist nädalal on nad nende seas, keda on mõned väljakutsed ees ootamas. Seda enam, et kõige suuremaks takistuseks õnnele on tema ise. Sõnn ei ole suur muretseja tavaliselt ent praegusel hetkel võivad eluraskused teda maha suruda. Mis selle põhjuseks on? Sõnni enda planeet Veenus, mis on hetkel Skorpioni märgis ja jääb seega Sõnni märgiga vastasseisu. Selle tõttu tunnebki Sõnn hetkel suuremat stressi ja on pinges. Suhted lähedastega võivad samuti muutuda pingelisemaks, mitmed arusaamatused võivad tekkida. Mitmed tõsised jutuajamised, millest ta parem hoiduks või millest ta vaikiks, võivad jutu alla tulla. 

Et kõigest sellest terve nahaga välja tulla, võib Sõnn aga kindel olla Marsi toetusele sõbramärgis. Sõnn võib olla närvilisem ent ta suudab hoida oma energiat kontrolli all ja liikuda tänu sellele õiges suunas. Ilma, et ta unustaks enese eest hoolitseda seejuures. Järgmisel nädalal oleks hea, kui Sõnn teeks midagi, mis aitaks tal pingeid maandada ja oleks paindlikum. Merkuur Kaaludes aitab teda selles. Merkuur Kaaludes aitab tal näha paljusid asjades teises valguses ning hoida külma närvi. Tähtis on meeles pidada, et kõik saab korda. 

Kommentaare ei ole