{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millist mõju avaldab meile 17. oktoobri täiskuu Jäära märgis?

 Selle aasta viimane superkuu särab taevas neljapäeval, 17. oktoobril. Täiskuuga samal ajal leiab aset osaline kuuvarjutus.   ...

 Selle aasta viimane superkuu särab taevas neljapäeval, 17. oktoobril. Täiskuuga samal ajal leiab aset osaline kuuvarjutus.

 


 


Seekordset täiskuud kutsutakse jahimeeste kuuks. Tegemist on Kuuga, millega lõppeb üks periood, nimelt varjutuste hooaeg. Viimane osaline kuuvarjutus leiab aset 17. oktoobril, sulgedes enda järgi terve aasta kestnud varjutuste tsükli. Selle tõttu ongi see hea aeg, et mõtelda selle peale, mida sa oled eelmise aasta oktoobrikuust saadik ära teinud ja kus sa hetkel oma eluga üldse oled. Täiskuu särab Jäära märgis ja soovitab meil selle tõttu olla ettevõtlikum, julgem ning tegutseda õigel ajal. Mida sa tahaksid oma elus ära teha. Milliseid otsuseid sa peaksid selle jaoks vastu võtma? Selle täiskuu ajal on kätte jõudnud ka aeg lõigata kõikide oma viimase aasta jooksul tehtud pingutuste vilju ning panna paika uued eesmärgid ja plaanid. Ameerika astroloogide sõnul on seekordsel superkuul oluline roll mängida isegi sealsete presidendivalmiste juures. Usud sa seda siis või mitte ent vaatame lähemalt, kuidas neljapäevane täiskuu mõjutab sinu tähemärki. 

 


Täiskuu Jääras

Jäär on alati motiveeritud, tal on alati tuhat tegemist. Ta oskab isegi teisi motiveerida. Otse loomulikult, kui täiskuu särab Jäära märgis, on see nagu pisike mootor, mis tööle hakkab. See aitab meil aru saada ning paremini mõista, mis meie praegustes suhetes valesti on ja mis enam ei toimi. Päike Kaalude märgis ja Kuu Jääras moodustavad otsekui duelli, mis leiab aset nii eraelulises, kui tööalases ringis, hõlmates enda alla meie isiklikud soovid ja püüdlused ning suhted nendega, kes on meie ümber. Neljapäev võib olla ideaalne selleks, et katsuda parandada näiteks tööalaseid suhteid või siis leida paremat tasakaalu töö ja kodu vahel. Astroloogide sõnul on jahimeeste täiskuu tõeline uks või värav, millest meil tuleb läbi minna. Seekordne täiskuu soovitab leida õiget tasakaalu selle vahel, mis on hea sulle endale ja mis on hea teistele. Samuti ära unusta panna kinni uksed, mis teevad sulle rohkem halba kui head. 

 

 

Ent parem on mitte liiga tormakalt tegutseda. Täiskuu Jääras muudab meid impulsiivsemateks ja mitte ainult. Kuu energia võib välja tuua kadeduse, väiklase käitumise, närvilisuse ja agressiivsuse. Seega parem oleks mitte liiga äärmuslikke otsuseid vastu võtta. 


Kuidas mõjutab see täiskuu sinu tähemärki? 

Jäär, Lõvi ja Ambur

Kolm Tulemärki peaksid olema veelgi enesekindlamad. Täiskuu Jääras aitab neil leida lahendusi oma probleemidele ning toob neile kätte häid võimalusi. Ilmselt tunnevad nemad end sellel neljapäeval kõige paremini ja vaatavad tuleviku poole optimistliku pilguga. Tulemärgid leiavad vahendeid, mida nad vajavad, et oma plaane ellu viia. Mitmed sõlmed saavad lahti harutatud ja uued plaanid paika pandud. Lisaks ei maksa ära unustada, et täiskuule järgneval päeval siseneb Veenus Amburi märki ja koos sellega on paljutõotav periood Tulemärkide elus algamas. 

 

 Veevalaja, Sõnn ja Kaksikud

Praegune periood peaks ka neile pakkuma põnevust, sest järgnevad päevad on täis toredaid üllatusi. Jupiter on retrograadis Kaksikute märgis, tänu sellele on viimane veelgi rohkem motiveeritud hetkel. Tõenäoliselt toob see täiskuu Kaksikule, Sõnnile ja Veevalajale head rahaõnne kaasa. Miks mitte ka armastust. Uraan saadab aga Sõnnile head energiat. 17. oktoobril on teda ees ootamas mitu head uudist. Mis puutub aga Veevalajasse, siis on neljapäevasel päeval tema jaoks varuks toredaid üllatusi. 

 

 


Neitsi, Skorpion ja Kalad

Neile ei meeldi, kui neile survet avaldatakse ja ometi ei jäta seekordne täiskuu neile teist võimalust. Neitsi ja Kalad tahaksid parema meelega tegeleda millegi muuga ja ilma, et nad peaksid midagi valima või otsustama. Neile ei meeldi muutused sugugi. Skorpion võib kuulda aga midagi eriti huvitavat, võib-olla on tegemist ühe hästi hoitud saladuse või muu paljastusega. Kõik see peaks andma talle vajalikku julgust, et keerata oma elus uus leht. 


Vähk, Kaalud ja Kaljukits

Neljapäevane päev peaks tooma neile head õnne kaasa. Mitmed head väljavaated on avanemas. Mitmed head uudised ees ootamas. Uus ja palju parem periood on nende elus algamas.

Kommentaare ei ole