{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millise tähemärgi esindajaga sobib Sõnn kõige vähem?

 Üldiselt on Sõnni tähtkujus sündinud inimesed väga meeldivad ja toredad inimesed, ent alati ei ole nendega kerge. Nad teavad seda ...

 Üldiselt on Sõnni tähtkujus sündinud inimesed väga meeldivad ja toredad inimesed, ent alati ei ole nendega kerge. Nad teavad seda ise ka. Sõnn on üsna kangekaelne ja jonnakas kui ta seda tahab, kõikidele see aga ei sobi. Kellega Sõnn kõige vähem sobib?

 


 


Igal tähemärgil on oma rist kanda. Amburid lähevad tihti üle piiri, Neitsi on liiga suur pedant ja nõudlik nii iseenda, kui teiste vastu. Mis puutub aga Kaksikutesse, siis kui teisi uskuda ei ole sellist probleemi, millele Kaksik lahendust ei leia. Ent ka Sõnnil on omad puudused nagu kõikidel teistelgi. Ehkki tal on ka palju väga häid ja kiiduväärt omadusi, siis on inimesi, kes lihtsalt ei klapi Sõnniga. Sõnn valib ka, kellega ta suhtleb. Sama suure hoolega valib ta seda mida ta sööb ja kus ta sööb. Kuna kõikidele ei saagi meeldida, siis vaatame täna, kellega Sõnn üldse ei sobi. 

 

 


Kellega Sõnn hästi sobib? 

Sõnnile meeldib, kui piirid on paigas. Tema ise on see, kes paneb tavaliselt piirid paika. See on tema jaoks tähtis. Ta tahab teada, et inimene, kellega ta suhtleb, on usaldusväärne. Sellepärast ta vajab oma aega, et analüüsida ja uurida enne, kui ta avab end teistele. Kui kõik need etapid on läbitud, näitab ta end palju parema külje pealt. Ta on tore, meeldiv, truu, oskab kuulata, heatahtlik ja oskab isegi julgustada. Ta aitab teistel raskustest üle saada ega tõmba kedagi alla. Ainuüksi sellepärast on Kaladel temast palju kasu. Ehkki alguses võib tunduda, et neil pole midagi ühist ja et nad on liiga erinevad, et läbi saada, siis tegelikkuses on asjad teised. Need kaks täiendavad teineteist. Lõppude lõpuks kastab Vesi (Kalade element) Maad (Sõnni element). Nende kahe vahel on sõprus, mis peab vastu ajale. Kalade esindaja aitab Sõnnil mugavustsoonist välja tulla ja leida teisi võimalusi. Ta näitab Sõnnile, et elus ei ole kõik must ja valge. Ta leiab alati õiged sõnad, et mitte teisele haiget teha. Ta näitab, et on ka teisi võimalusi elamiseks ja mõtlemiseks. Omalt poolt toob Sõnn aga Kalade esindaja maa peale tagasi, tagades talle turvatunde, mida viimane vajab. Sõnn õpetab Kalasid nägema reaalset elu. 

Üheskoos tunnevad need kaks end hästi ja on õnnelikud. Sama võiks öelda ka Vähi kohta. Ka Vähk on Veemärk. Sõnn ja Vähk mõistavad teineteist ilma sõnadetagi. Sõnn armastab elada ja on hästi meeldiv kaaslane, kui ta seda ise tahab. Vähk aga on õrn ja hooliv. Neil on samad väärtushinnangud. Kõige lõpuks tuleks rääkida ka Kaljukitsest, kes saab Sõnniga väga hästi läbi. Neil kahel on palju ühist. Mõlemad on praktilise mõtlemisega. Nad ei hakka kunagi teisele käkki keerama ega valmista halbu üllatusi. Kõik on teada, kuidas läheb. Käsikäes lähevad need kaks sõpra läbi elu. 

 


Miks mõned arvavad, et Sõnniga on raske läbi saada? 

Ilmselt Sõnnid ei ole ise sellega nõus, aga ka nemad ei ole täiuslikud. Sellel on ka oma põhjus. Mõned isegi usuvad, et Sõnnidega ei ole lihtne läbi saada ja katsuvad aru saada, miks see nii on. Meie ise ei mõtle midagi välja. Aga räägime asjad sirgeks. Sõnn ei ole kuri ega paha. Kusjuures ei olegi olemas sellist tähemärki, kes oleks läbinisti halb. Aga, Sõnn on kangekaelne ja kui ta tahab, siis võib ta olla teiste vastu üleolev, külm ja isegi autoritaarne. Sellisel puhul on parem talle mitte vastu hakata. Sõnn on väga mõistlik ja arukas, aga kui ta on veendunud, et ainult temal on õigus, siis ei suuda miski ega keegi panna teda arvamust muutma. Parem on kuulata ära, mis tal öelda on, vastasel korral ta ärritub. Lisaks kõigele on ta pika vihaga. Muidugi mitte nii pika vihaga nagu Skorpion, aga ta lõpetab igasuguse suhtlemise inimesega, keda ta ei hinda. Kui sa peaksid teda reetma või jääb tal mulje, nagu sa ei hinda teda nii nagu peaks, näed sa, kuidas ta järgmisel hetkel sõna lahkumata lahkub. Edaspidi eelistab ta sind ignoreerida ega vasta su kõnedele. Peale seda on teie vaheline suhtlemine lõppenud. Mitte kunagi enam ei räägi ta sinuga sõnagi. Kas sa leiad, et seda kõike on liiga palju ja ta on sinu vastu ebaõiglane? Isegi meile avaldab see muljet, kuidas Sõnn mõnikord võib käituda nendega, kes talle ei meeldi. 

 

 

 

Kes Sõnnile ei meeldi? 

On tähemärke, kellega ta saab hästi läbi ja on neid, kellega ta ei leia ühist keelt. Sõnn ei ütle midagi, ta ei hakka oma aega raiskama. Aga ta teeb teravaid märkuseid samal ajal naeratades või salvavaid nalju, et sulle teada anda, et ta sind ei hinda. Sõnni jaoks võib olla liiga väsitav või kurnav (või siis on tal lihtsalt raske temast aru saada) Veevalaja. See pole Veevalaja süü. Lihtsalt Veevalaja on oma olemuselt selline idealist, mõnikord täiesti ükskõikne kõige selle suhtes, mis Sõnni jaoks on tähtis, suur suhtleja ja liiga ekstravagantne. Veevalaja on Õhumärk. Tõeline ühiskondlik liblikas, kes lendab õielt õiele ega võta midagi tõsiselt.  Veevalaja jaoks on kõik alati hästi ehkki Sõnn arvab, et Veevalaja elab mingis mullis ega tea päris elust midagi. Veevalaja ajab Sõnni segadusse, sest kunagi ei tea temaga, mis järgmisena tulla võib. Nad ei ole samal lainel. Sellepärast tekivadki mustad augud. 

Sama võiks öelda Jäära kohta. Nende suhe võib ruttu muutuda pingeliseks. Selle põhjuseks on ilmselt see, et Jäära meeletu energia kurnab lihtsalt Sõnni ära. Jäär on ettevõtja, kes ei püsi paigal, tal on kogu aeg tuhat tegemist käsil. Jäär elab täiskiirusel ja ta on harjunud tegutsema enne mõtlemist. Sõnn ei tule temaga toime. Jäär on Sõnni jaoks liiga kiire, isegi liiga pealiskaudne. Sõnn ei suuda Jääraga sammu pidada. Palju rohkem meeldivad talle rahulikud pealelõunad, mil ta saab veeta oma aega nii nagu see talle meeldib. Omalt poolt Jäär jälle võib tunda, et ta ei saa Sõnni mõtteviisist aru. Ta võib hakata Sõnni pidama liiga puiseks, liiga väiklaseks ja liiga nurgeliseks. Nende sõprusest ei tule seega midagi välja. Parem on mitte proovida. 

 

Aga...

Parem on meeles pidada, et astroloogia ei ole teadus. Kõik, millest juttu on, tugineb üksnes teooriatel. Ainult päikesemärgi teadmisest ei piisa kunagi selleks, et selgeks teha, kes kellega sobib. Sest täieliku astroloogilise kaardi koostamiseks on vaja koostada sünnikaart, kus on arvesse võetus kuuseis, tõusumärk jne. See ongi põhjuseks, miks paljud horoskoope ei usu. Selle tõttu ei saagi kõike võtta sõna-sõnalt. Väga hästi võib juhtuda nii, et Sõnn ja Veevalaja saavad läbi suurepäraselt ning Sõnn ja Kalad ei talu teineteist silmaotsaski. 

 

 


Kommentaare ei ole