{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal õnne?

 Nagu igal esmaspäeval, vaatame ka täna üle milline päev peaks sinu tähemärgile sellel nädalal õnne tooma.  

 Nagu igal esmaspäeval, vaatame ka täna üle milline päev peaks sinu tähemärgile sellel nädalal õnne tooma.


 


Garantiid just anda ei saa, aga kõikide märkide järgi toovad planeedid sulle sellel nädalal head õnne kaasa. Sul ei ole ju selle vastu midagi, ega ju? See peaks natuke ikka tegema tuju heaks! Kui oktoobrikuu horoskoop valmistas sulle pigem pettumust, siis tea, et see ei tähenda veel nagu oleksid planeedid sinu vastu. Planeetide seis muutub igal nädalal ja selle tõttu võibki juhtuda, et üks või teine kingib sulle ilusa päeva hoolimata kõigest. Isegi väike õnn on põhjus, mille üle rõõmustada.

 

 


17. oktoobri täiskuu toob head õnne nende kolme tähemärgi esindajatele

Kõikidele Tulemärkidele (Ambur, Lõvi, Jäär) toob neljapäevane päev head õnne kaasa. Suuremad muutused on neid ees ootamas. Seekordne täiskuu särab ettevõtliku ja asjaliku Jäära märgis. Mitmed head uudised on juba nende poole teel. Kõikide märkide järgi on avanemas ka uued võimalused, tänu millele saavad Tulemärgid oma unistusi ja plaane ellu viia.


Nende tähemärkide esindajatele toob 19. oktoober head rahaõnne kaasa

Maamärkidele (Sõnn, Kaljukits ja Neitsi) toob õnne aga laupäevane päev, millel on nende jaoks varuks mitu head uudist. Kuu on sel päeval Sõnni märgis, ennustades rahaõnne kõikidele Maamärkidele. Sellel päeval peaks neil lihtsalt hästi minema ja kõik nende ettevõtmised peaksid õnnestuma. Uraan ja Kuu on lähestikku, see aga viitab sellele, et sündmused hakkavad kiiremini arenema. Tõenäoliselt on tegemist kõigega, mis puudutab raha. 

 

 


20. oktoobril on nende tähemärkide esindajatel tuul purjedes

Õhus on armastust sel päeval. Vähemalt võivad seda väita kõik Õhumärgid pühapäeval. Kõik Kaksikute, Veevalaja ja Kaalude ettevõtmised peaksid sel päeval õnnestuma. Kuu on Kaksikute märgis, Päike aga Kaalude märgist lahkumas. Mitmed toredad kohtumised võivad sel päeval aset leida. Mitmed toredad jutuajamised peetud. Merkuur on Skorpioni märgis. 


Nende tähemärkide esindajatele toob õnne aga 15. oktoober

Üleüldse peaks see nädal nende jaoks tulema väga hea. Teisipäevane päev tuleb aga eriti hea ja toob neile head õnne kaasa. Vähil, Skorpionil ja Kaladel on sel päeval tuul purjedes. Veenus Skorpionis toob neile head õnne. Marss Vähi märgis ja Saturn Kalades hoolitsevad aga selle eest, et kõik Veemärkide ettevõtmised õnnestuksid. Kuu on Kalade märgist liikumas edasi Jäära märki. Planeetide seis on Veemärkide jaoks teisipäeval väga hea. Kõik plaanid peaksid õnnestuma ja toredad uudised on ees ootamas. Mida paremat veel tahta?


Kommentaare ei ole