{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal õnne?

 Nii nagu igal esmaspäeval, vaatame ka täna üle, milline on planeetide seis sellel nädalal. 

 Nii nagu igal esmaspäeval, vaatame ka täna üle, milline on planeetide seis sellel nädalal. 



Kui sa tahad teada, milline päev toob sulle sellel nädalal õnne, siis on see artikkel sulle. Kohe kindlasti on üks päev selline, mil planeetide seis on sinu tähemärgi jaoks parem kui teistel päevadel. 


Põhjus, miks teisipäev, 8. oktoober toob head õnne kõikidele Tulemärkidele

Viimasel ajal ei ole planeedid olnud eriti armulised Jäära, Lõvi ja Amburi jaoks. Ent sellel teisipäeval peaks hea õnn jõudma ka nende õuele. Kuu (emotsioonid) Amburis on väga hea enne ja toob Tulemärkidele lootust ning õnne. Sellel päeval leiab aset planeetide transiit, mis tähendab, et uued silmapiirid on avanemas ja ootamatud vahejuhtumised peaksid aset leidma. Teisipäev peaks tooma ka palju häid uudiseid nende tähemärkide esindajatele. Seda enam, et Kuu Tulemärgis moodustab väga hea aspekti ja nurkseisu Merkuuriga (suhtlemine) ja Päikesega (energia), toetades kolme Tulemärki kõikides ettevõtmistes. Teisipäev on ka planeet Marsi päev ja see toob juba ise Tulemärkidele õnne. 

 

 

 

Põhjus, miks 10. oktoober toob rahaõnne nendele tähemärkidele

Me ei saa kindlalt öelda, kui palju need tähemärgid raha saavad 10. oktoobril ent  neljapäev toob ühel või teisel moel raha kõikidele Sõnnidele, Kaljukitsedele ja Skorpionitele. See rahasumma peaks tulema täiesti ootamatul moel nagu loto suurvõit. Igal juhul saavad need kolm tähemärki rikkamaks sellel päeval. Planeedid valvavad selle üle, et nad saaksid rikkamaks. Kuu (küllus) on Kaljukitse märgis Pluutoga lähestikku. See toobki raha välja sealt kus seda ei osanud oodatagi. Veenus, suur materialist, toetab seda kõike omalt poolt. Väike usk ei teeks ka paha. 

 


12. oktoober toob nendele tähemärkidele õnne armastuses

Kuu Veevalaja märgis paneb uued tuuled puhuma nende tähemärkide elus. Uraan (muutused) Sõnni märgis ja Marss (tegevus) Vähi märgis aitavad Vähil, Kaladel ja Neitsil oma elu muuta paremaks. Unistused võivad täituda ja täituvadki. 


Pühapäev, 13. oktoober toob tööalast õnne nendele tähemärkidele

See on õige hetk, et võtta ohjad enda kätte ja unistada suurelt. Õhumärkidele toob pühapäev kõige suuremat õnne. Kuu, Jupiter ja Päike moodustavad väga hea aspekti, mis peaks tooma õnne Kaksikutele, Kaaludele ja Veevalajale. Kolme taevakeha trio sümboliseerib küllust, head õnne ja lootust. Mitmed head võimalused on tekkimas. Mitmed probleemid peaksid leidma lahenduse, mida toetab Merkuur Kaaludes.

 


Kommentaare ei ole