{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kellega Amburid kõige paremini läbi saavad?

 Amburid on suure südamega, alati valmis kaasa lööma ja energiast pakatavad. See on ka loomulik, sest nad on sündinud Tulemärgi all...

 Amburid on suure südamega, alati valmis kaasa lööma ja energiast pakatavad. See on ka loomulik, sest nad on sündinud Tulemärgi all. Ent kellega Ambur kõige paremini läbi saab?

 


 


Otse loomulikult ei hakka me sind takistama, kui sa tahad Amburiga sõbraks saada. Hea oleks ainult, kui sul oleks paks nahk, tänu millele sa suudad välja taluda kõik tema kahemõttelised naljad ega vihasta, kui ta järjekordselt hiljaks jääb. Sul on täiesti õigus ise valida endale sõpru. Lõppude lõpuks on Ambur väga hea sõber, kellega sul iialgi juba igav ei hakka. Tal on omad head ja halvad küljed, nagu meil kõigil. See ilmselt ongi põhjuseks, miks ta kõikidega ei sobi. Näiteks üldiselt kipub see nii olema, et Vähk ja Neitsi hoiavad Amburist natuke eemale. Ent samas on ka neid, kes Amburiga väga hästi sobivad. 

 


Kellega Ambur hästi sobib? 

 KAALUD ja JÄÄR

Ambur ja Kaalud mõistavad teineteist hästi. Neil juba igav ei hakka. Nad armastavad mõlemad suhelda, on vaimukad ja võivad lobiseda tundide kaupa. Nad armastavad üllatusi ega võta midagi liiga tõsiselt. Probleemid võivad ainult siis tekkida, kui suurel romantikul Kaaludel võib tekkida soov tõsisema suhte järgi, Ambur aga peab selle jaoks oma vabadust liiga kalliks. Sellisel puhul võivad esimesed probleemid tekkida. Ka Jääraga sobib Ambur hästi ehkki Jäär on hoopis teistsugune kui Kaalud. Jäär ja Ambur mõistavad teineteist sõnadetagi, nende vahel on mingi alkeemia. Kogu elu nad just koos ei veeda, aga miski seob neid kahte küll. Nende omavahelises suhtes ei ole kohta igavusele ja üksluisusele. 

 

 


Selle tähemärgi esindaja sobib kõige paremini Amburiga

VEEVALAJA

Ambur ja Veevalaja võivad tundide kaupa veiniklaasi taga arutada maailma asju. Ambur joob punast veini, Veevalaja aga alkoholivaba õlut. Ent neil polegi vaja alkoholi selle jaoks, et tunda end hästi, sest nende vahel on hea klapp. Nende suhe on mõlema jaoks rikastav ja samas üsna originaalne. Nad sobivad hästi, nende vahel on midagi, mida sõnadega on raske seletada. Nad on mõlemad teadmistejanulised, tahavad oma ellu põnevust ja uudsust. Neil on alati tuhat uut ideed, mida ellu viia, neil on alati kuhugi vaja minna ja midagi teha. Neil on kiire ja põnev elu, olgugi, et nad ei pea alati koos olema. Mõlemad peavad oma vabadust liiga kalliks selleks, et teist piirata. Nad on paindlikud ja järeleandlikud. Ainus lahkheli, mis tekkida võib, võib olla seotud ideoloogiliste vaadetega. Sest ehkki nad on mõlemad avatud meelega, on neil tugevalt juurdunud põhimõtted, millest nad taganeda ei taha. 


Kommentaare ei ole