{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal võib tulla natuke keerulisem nende tähemärkide jaoks

 Kõikide märkide järgi tundub, et vähemalt kahe tähemärgi esindajat ei ole järgmisel nädalal ees ootamas kõige paremad ajad.  ...

 Kõikide märkide järgi tundub, et vähemalt kahe tähemärgi esindajat ei ole järgmisel nädalal ees ootamas kõige paremad ajad. 

 


 


Elus juba on kord nii, et kõik päevad ei ole vennad ja ikka tuleb ette nii häid kui halbu päevi. See peab paika ka horoskoopides. Kui sul on tunne, et sinu elus on hetkel käimas suur meteoriidide sadu, siis võib-olla ongi planeetide seis selles süüdi. Päike (mis sümboliseerib elujõudu ja energiat) jõudis 23. oktoobril Skorpioni märki. Skorpionite aeg on natuke sünge aeg, mil novembrikuu tuuled hakkavad puhuma  kaeblikult ja puud kaotavad oma viimased lehed. Kuna head uudised ei tule kunagi üksi, siis Päike ja Pluuto moodustavad hetkel väga pingelise aspekti. 

 

 

See on ilmselt põhjuseks, miks paljud hetkel oma elu üle on hakanud tõsisemalt järele mõtlema. Kevadel alanud tsükkel on sulgumas ja selle tõttu pole ka ime, kui mõtted lähevad sarnastele radadele uitama kui aprillikuus. Võib-olla leiab järgmisel nädalal aset üks vahejuhtum, mis tuletab sulle kevadisi sündmusi meelde. Kuidas ka ei ole, järgmine nädal võib tulla üsna keeruline nende tähemärkide esindajate jaoks. 

 

SÕNN

Tundub, et järgmisel nädalal võivad Sõnnil tekkida mõned suhtlemisprobleemid. Ärge võtke seda isiklikult, kallid Sõnnid. Kõik teavad väga hästi, et sügis ei ole teie lemmik aastaaeg ja teil on väga raske leppida sellega, et suvi on läbi. Planeedid ei jäta juba mõnda aega teid rahu ent muretsemiseks pole põhjust, sest see ei kesta enam kaua. Kui sa oled sündinud Sõnni tähtkujus, pead sa lihtsalt katsuma vastu pidada ja ootama ära selle hetke, kui Päike siseneb Kaljukitse märki. Praegu aga pead sa toime tulema praeguse planeetide vastuolulise seisuga. Selle tõttu võib sul tekkida tunne, et teised ei saa aru, mida sa öelda tahad ja see võib muutuda väsitavaks. Selles võib süüdi olla suhtlemise planeet Merkuur, mis hetkel on sinu vastas Skorpioni märgis. Merkuuri aspekti tõttu võivad mõned arusaamatused ja möödarääkimised aset leida. 

 

 

Suhtlemine ei ole tegelikult kunagi olnud sinu tugev külg, sest sa oled pigem vaiksevõitu inimene. Sa oled harjunud mõtlema, et kõik on ju niigi elementaarne ja iseenesest selge, miks siis veel sõnu raisata. Ent järgmisel nädalal võivad sul selle tõttu mõned probleemide tekkida. Parem on olla võimalikult selge ning rääkida kasvõi kümme korda üle. Räägi ka sellest, mis teeb sind rahutuks ning paneb muretsema, sest teised ei oska lugeda su mõtteid. 

 

 

VEEVALAJA

Järgmisel nädalal peab Veevalaja olema ettevaatlik. Mille pärast? Merkuur ja Uraan moodustavad pingelise aspekti, soovitades Veevalajal olla äärmiselt ettevaatlik ja tegutseda targalt. Kui suhtlemise- ja muutuste planeedid moodustavad opositsiooni, kehtib vanasõna : seitse korda mööda ja üks kord lõika. Enne, kui sa midagi ütled, mõtle korralikult järgi, et sa ei ütleks midagi, mida sul hiljem tuleb kahetseda. 

 

 

Hoia end konfliktidest eemale, ära muutu liiga emotsionaalseks, ära reageeri üle. Ära võtta ühtegi kiireloomulist otsust vastu, ära kasuta jõudu, sest sa võid endale ainult suurt kahju teha sellega. 

Marss Lõvi märgis muudab valitseva õhkkonna pingelisemaks aasta lõpus. Selle tõttu peab Veevalaja õppima seda, et targem annab järele. Õnneks ei ole kõik veel läbi, sest on ka planeete, mis Veevalajat hetkel toetavad. Nagu näiteks Veenus Amburi märgis. Veenus toetab Veevalajat, aidates tal näha ka halval ajal seda, mis ta elus hästi on. Kõige parem on mitte kaotada oma huumorimeelt ja võtta asju võimalikult rahulikult. 


Kommentaare ei ole