{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele?

  Head uudised ei ole enam kaugem! Vaadates planeetide seisu tundub, et oktoobrikuu lõpp tuleb päris hea.   

 Head uudised ei ole enam kaugem! Vaadates planeetide seisu tundub, et oktoobrikuu lõpp tuleb päris hea. 


 


Ilmad lähevad aina jahedamaks, päike näitab ennast üha harvem. Paljud sooviksid ilmselt jääda talveunne, vähemalt kerida ennast mõnusalt kerra ja olla soojas kuni kevadeni. Kui seni saatis Päike Kaalude märgis meile head energiat, siis nüüd võib valitsev õhkkond muutuda. Päike sisenes 23. oktoobril ametlikult Skorpioni märki. Skorpioni energia paneb meid vastuseid otsima oma küsimustele oma hingesügavusest. Skorpion on sodiaagi alkeemik, mis paneb meid tõtt vaatama selle inimesega, kes me tegelikult oleme. Selline on siis järgnevate nädalate programm. Ent astroloogias on see kord juba nii, et kõik sõltub sellest, milline on planeetide seis hetkel. Veenus Amburi märgis tekitab soovi olla autentsem. Merkuur Skorpioni märgis paneb tõtt rääkima. Kolme tähemärgi esindaja jaoks peaks praegune planeetide seis tooma järgmisel nädalal õnne. 

 


VÄHK

Päike on Skorpioni märgis, see aga tähendab, et käimas on Skorpionite aeg. Skorpion on Veemärk nagu Vähk ja Kalad, selle tõttu ongi just viimaseid ees ootamas järgnevatel nädalatel suuremad muutused. Päike sõbramärgid toob kaasa harukordselt häid võimalusi, aidates Veemärkidel nii mõnegi ammuse unistuse ellu viia. Kui Kalad peaksid tundma end järgmisel nädalal väga hästi, siis Vähikesele toovad planeedid suurt õnne kaasa - sellist, mida ta isegi ei osanud oodata. Järgmisel nädalal liidab Päike oma energia Merkuuri (suhtlemine) ja Marsiga (tegevus). Tänu sellisele planeetide seisule on meie Vähike võitmatu ja pühib kõik takistused oma teelt. Head võimalused tekivad ise - tal pole isegi vaja neid otsida. 

Vähike muutub veelgi julgemaks ja ettevõtlikumaks. Mitmed ootamatud vahejuhtumised peaksid aset leidma, mitmed kokkulepped sõlmitud. Merkuur aitab tal parandada kõiki oma suhteid. Vähike leiab koostööpartnereid, keda ta vajab ning kes aitavad tal oma plaane ellu viia. Ümbritsetuna nendest, kes teda toetavad, leiab ta lahendused oma probleemidele. Just nüüd on õige aeg, et tulla oma mugavustsoonist välja ja riskida suurelt. Iga päev peaks tooma talle häid uudiseid. Ta leiab võimaluse, kuidas kindlustada nii oma positsiooni, kui ka oma majanduslikku külge. Terve novembrikuu peaks tulema tema jaoks väga hea. 

 

 

 NEITSI

Ka Neitsile toob novembrikuu head õnne kaasa. Planeedid soovivad talle ainult head ning aitavad Neitsil oma tiibu välja sirutada. Ta peab veel natuke kannatlikkust varuma, et tunda täiel määral planeetide head energiat ent juba peaksid esimesed märgid sellest märku andma. Oktoobrikuu lõpp peaks tooma Neitsile head õnne kaasa, tänu sellele saab ta natukene hinge tagasi tõmmata. Lõpuks ometi saab Neitsike tasu kõikide oma pingutuste eest. See aga ei tähenda nagu jääks Neitsi istuma, käed rüpes. Vastupidi, ta hakkab oma elus suurpuhastust tegema, eemaldades oma elust kõige selle, mida ta enam ei vaja ning mõteldes rohkem oma tuleviku peale. Mis on see, mida ta tegelikult tahab? Mis on see, mis valmistab talle rõõmu ja teeb teda õnnelikuks? 

Kõik see aitab Neitsil paremat aimu saada sellest, millised on tema tugevad küljed. Tänu sellele teadmisele suudab ta minna veelgi kaugemale ja teha veelgi rohkem ära. Neitsil on järgmisel nädalal kõik vahendid olemas, mille abil oma suuremaidki unistusi ellu viia. Väga hea periood on tema elus algamas. Asjad hakkavad iseenesest liikuma õiges suunas. Suhted teistega muutuvad paremaks ja lähedasemateks. Igapäevase elu probleemid peaksid kaduma üksteise järel. See kõik peaks andma Neitsile naeratuse tagasi, muutes teda tuleviku suhtes optimistlikumaks. Marss Vähi märgis paneb teda usaldama oma intuitsiooni. 

 


AMBUR

Mida ka ei öelda ja mida ka ei arvata, Skorpionite aeg ei ole Amburi lemmikute killast. Ambur on tubli Tulemärk ja selle tõttu ei tunne ta tavaliselt ennast kõige paremini, kui Päike on Skorpioni märgis. Sest Skorpioni energia paneb teda rääkima siiralt ja ilma keerutamata. Mõnikord aga on elul meie jaoks mõni väike ime varuks ning seekord tulevad teised planeedid Amburile appi. Näiteks võib Ambur kindel olla Veenuse toetusele. Armastuse planeet Veenus on praegusel hetkel Amburi konstellatsioonis, tuues ta ellu nii õnne kui ka rõõmu. Tänu Veenusele on Amburit järgmisel nädalal ees ootamas väga hea päev. 

Astroloogide sõnul toob järgmine nädal talle väga häid uudiseid, mis peaksid tegema Amburi tuju veelgi paremaks. Lisaks sellele peaksid suhted lähedastega olema nädala keskpunktis, Amburi järele tekib lausa nõudlus. Kõik pinged ja probleemid peaksid iseenesest kaduma. Mitmed üllatused on teda samuti ees ootamas. Ambur leiab vahendid, mille abil oma unistused ellu viia. Tuletagem samuti meelde, et Veenus on ka raha planeet. Võib juhtuda, et elu toob Amburile järgmisel nädalal suurema summa raha.

Kommentaare ei ole