{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

 Planeetide seis muutub igal nädalal. Milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal head õnne?   

 Planeetide seis muutub igal nädalal. Milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal head õnne? 


 


Päike tiirleb ikka edasi. See, millises konstellatsioonis Päike hetkel on, aitab meil aimu saada seda, milline on valitsev energia. Mõnikord aga sellest üksi ei piisa. Järgmisel nädalal siseneb Päike Skorpioni märki, see aga tähendab, et Skorpionite aeg on algamas. Milliste tähemärkide esindajatele peaks see õnne tooma? 

 


KAALUD

Hoolimata sellest, et Päike oli just Kaalude märgis, ei läinud tema asjad viimasel ajal kõige paremini. Õnneks on teinekord vaja vähe, et kõik oleks jälle ilus ja tore. Veenus Amburi märgis võtab selle rolli enda peale ja hoolitseb selle eest, et Kaalude esindajal järgmisel nädalal kõik hästi läheks. Kaalude enda planeet Veenus siseneb 17. oktoobril sõbramärki, tänu sellele peakski Kaalude esindajal edaspidi kõik ettevõtmised õnnestuma. Väga hea periood on praegu tema elus algamas. Väljavaated on väga head. Mitmed head üllatused on teda ees ootamas, mis peaksid tegema ta tuju heaks. 

Lõpuks ometi vabaneb ta kõikidest oma probleemidest ja võib tegeleda edaspidi rahuliku südamega sellega, mis talle meeldib. Et kõik läheks nii hästi kui võimalik, oleks hea, kui ta oleks natukene paindlikum ja näeks oma elus rohkem head kui halba. Ilus aeg on Kaalude elus algamas, miks siis mõtelda asjade peale, mis pole seda väärt? Kõige parem on lasta oma kujutlusvõimel lennata ja teha veelgi suuremaid plaane. Teistega suhtlemisest peaks tal praegu olema suurt kasu. Lähedased motiveerivad ja inspireerivad teda, aidates tal näha kaugemale. Kallis Kaalude esindaja : mida rohkem sa naeratad, seda paremaks muutub su elu! 

 


NEITSI

Skorpioni aja algus muudab Neitsit veelgi loomingulisemaks. Neitsi on head õnne väärt, eriti praegusel hetkel. Järgmisel nädalal soovivad planeedid talle ainult head ja mitte ainult head, vaid kõige paremat. Ootamatud vahejuhtumid, mis peaksid aset leidma, on täis toredaid üllatusi ja häid võimalusi. Hea oleks, kui Neitsi hoiaks silmad lahti ja tegutseks õigel hetkel. Planeet Uraan toetab teda, pannes ta kujutlusvõime lendama ning muutes teda loomingulisemaks. Tänu sellele hakkab Neitsi uskuma sellesse, et tema unistused võivad täituda. Lõpuks ometi peaks ta vabanema oma hirmudest ja kartustest, see aga võimaldab tal julge sammuga vastu astuda oma õnnele. 

Neitsi planeet Merkuur aga aitab tal näha selgemalt. Merkuur on hetkel sõbramärgis, aidates Neitsil leida õigeid sõnu. Mitmed huvitavad jutuajamised peaksid aset leidma, kõik pinged aga kaduma. Kõik läheb paremini kui ta oskab seda arvategi. Lõpuks ometi leiab Neitsi võimaluse, kuidas oma unistused ellu viia. 

 


SKORPION

Just Skorpionile toovad planeedid kõige rohkem õnne järgmisel nädalal. Ning seda mitte ainult sellepärast, et tema sünnipäev ei ole enam kaugel. Praegusel hetkel kannavad planeedid Skorpionit käte peal. Kõik planeedid kogunevad tema pea kohale, et juhatada teda õiges suunas. Tänu sellele peaks Skorpion muutuma veelgi julgemaks ning leidma võimaluse, kuidas kõik oma soovid täide viia. Väga hea ja paljutõotav periood on tema elus algamas, mil ta saab muuta kõike seda, mis talle enam ei sobi või ei meeldi ning alustada otsast peale, paremate väljavaadetega. Skorpionit on ees ootamas suuremad muutused. Ta hakkab tegema oma elus suurpuhastust ja tõuseb nagu fööniks tuhast, et teistele näidata, milleks ta alles võimeline on. 

See periood võib panna teda oma elu üle sügavamalt järele mõtlema. Ent Skorpion teab, et ta ei ole üksi. Lähedased inimesed ei jäta teda maha. Merkuur on sisenemas Skorpioni märki, see peaks aga aitama tal siluda oma suhteid ning väljendada paremini oma mõtteid. Tänu sellele suudab ta palju kergemini rääkida sellest, mis tal südames ja mõttes on. Kuidas ka ei ole, järgmine nädal toob talle ühel või teisel moel suurt õnne.

Kommentaare ei ole