{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

 Oktoobrikuu algus toob head õnne paljudele tähemärkidele. Valitsev energia on meie ümber muutumas, mitmed probleemid peaksid leidm...

 Oktoobrikuu algus toob head õnne paljudele tähemärkidele. Valitsev energia on meie ümber muutumas, mitmed probleemid peaksid leidma lahenduse iseenesest. Kolme tähemärgi esindajale toovad planeedid järgmisel nädalal õnne kaasa. 

 


 


Oktoober on ilus kuu. Loomulikult siis, kui ilmadega veab. Suvi on ametlikult läbi saanud ja sügis on kätte jõudnud. Puulehed muudavad värvi ja ilmad lähevad külmemaks. Aeg on puhata suvistest toimetustest. 2. oktoobril on taevas noorkuu Kaalude märgis, mis aitab meil aru saada, mis on see, mida me tegelikult vajame ja mis aitab leida hingerahu tagasi. Noorkuu aeg on hea ka selleks, et panna paika uued eesmärgid ning soovida midagi, sest teatavasti on Kuu energia sellel ajal tugevam. Jupiteri retrograad algab 9. oktoobril, Pluuto retrograad lõppeb aga 11. oktoobril. Jupiter paneb meid mõtlema selle peale, mida õnn lõpuks tähendab, Pluuto aga aitab meil haarata oma elu ohjad enda kätte.

Kõikide märkide järgi toob järgmine nädal aga head õnne kolme tähemärgi esindajatele. Veenus ja Marss on Veemärkides (sodiaagi kõige tundlikumad märgid), see aga tähendab, et me langetame otsuseid kuulates rohkem südame kui mõistuse häält. Merkuur ja Päike Kaaludes aga aitavad keskenduda kõige tähtsamale. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob järgmine nädal head õnne? 

 

 

KAKSIKUD

Mitmed head võimalused on tekkimas kõikide Kaksikute jaoks. Kaksikutele toob järgmine nädal head õnne kaasa. Nii mõnigi unistus võib täituda. Tänu sellele peaks Kaksikute esindaja muutuma palju enesekindlamaks ja julgemaks, sest õnn ise naertab talle. Kolm planeeti toetavad teda kõikides ettevõtmistes, aidates tal oma plaane ellu viia. Päike, Merkuur ja Jupiter liidavad oma jõu, et Kaksikutel läheks paremini kui kunagi varem. Järgmisel nädalal on nende jaoks palju häid üllatusi varuks, mis peaksid tegema tuju heaks ja meele rõõmsaks. Lõpuks ometi muutub elu ilusaks. 

Kaksik saab energiat juurde, haarab headest võimalustest kinni ja viib kõik oma plaanid ellu. Ta leiab toetajaid ja abistajaid, keda ta vajab. Uued projektid peaksid nägema ilmavalgust järgnevate päevade jooksul. Praegu on kõige parem aeg selleks, et tegutseda ja olla ettevõtlikum. Hoida silmad lahti ning mitte magada häid võimalusi maha. Olla võimalikult loominguline. Teha seda, mida süda kutsub, sest kõik tuled on rohelised. Väga head uudised on Kaksikut ees ootamas. Ta surub oma tahtmise läbi, näitab, milleks ta võimeline on ja leiab lahendused oma probleemidele. Ta jagab lisaks ka oma positiivset energiat teistega. Kõik võtavad teda kuulda ja järgnevad tema eeskujule. 

 

 


AMBUR

Järgmine nädal peaks tooma naeratuse Amburi huultele. Mitmed probleemid on lahenemas otsekui iseenesest. Asjad hakkavad lõpuks ometi liikuma õiges suunas. Päike (energia) ja Merkuur (suhtlemine) on Amburi sõbramärgis. Mõlemad kaks taevakeha hoolitsevad selle eest, et Tulemärgil kõik hästi läheks. Tänu sellele peakski Ambur järgmisel nädalal olema eriti heas tujus ja veelgi optimistlikum. Kõik asjad hakkavad liikuma ja ta viib oma plaanid ellu palju kiiremini, kui ta oleks ise seda võinud arvatagi. Suhted teistega paranevad, Ambur peaks järgmise nädala jooksul saama kuulda palju huvitavaid asju. Võiks öelda, et uus ajajärk on tema elus algamas. 

Ambur on kahtlemata valmis suurteks tegudeks ja innustab ka teisi enda eeskujule järgnema. Amburi veenmisoskus on nii tugev, et mitte keegi ei suuda talle vastu panna ega talle ära öelda. Koos teistega jõuab ta kaugemale ja suudab rohkem ära teha. Mitmed uued kokkulepped saavad sõlmitud. Omavahelised suhted peaksid muutuma paremaks ja lähedasemaks ning seda nii töö juures kui eraelus. Ambur on valmis oma unistusi ellu viia. 

 

 


SKORPION

Skorpionile toob järgmine nädal kõige rohkem õnne ehkki tõtt öelda ei ole tema sünnipäev veel kätte jõudnud. Ent planeetidel on tema jaoks kingitus varuks. Tema hiilgeaeg on kätte jõudnud. Järgmisel nädalal peaks Skorpion olema tähelepanu keskpunktis. Planeedid liidavad oma jõu tema pea kohal, et tuua ta ellu head õnne ning hoolitsevad selle eest, et Skorpionil kõik hästi läheks. Skorpionile ei meeldi aga särada ega olla esiplaanil, ta on pigem salapärane ja diskreetne, aga võib juhtuda, et järgmine nädal paneb teda meelt muutma. Kõik saab alguse Veenusest (armastus, karisma, sensuaalsus). Kõige romantilisem kõikidest planeetidest on hetkel Skorpioni märgis, muutes seega Skorpionit enesekindlamaks ja julgemaks. Meeldivamaks ja diplomaatilisemaks. Tänu sellele leiab Skorpion õiged sõnad, võlub kõiki oma kohalolekuga ja leiab lahendused oma probleemidele. Samal ajal saadab Marss Skorpionile head energiat, tänu millele peaks viimane olema palju ettevõtlikum ja ambitsioonikam. Järgmisel nädalal pühib Skorpion kõik takistused oma teelt. 

Skorpioni järjepidevus viib sihile. Kui tal on mõni soov või unistus, piisab kui ta seab endale eesmärgid ja usub selles, et kõik, mida ta soovib, võib täituda. Planeedid hoolitsevad selle eest, et tal läheks kõik hästi, planeetide seis on Skorpioni jaoks praegu soodne. Ta võib oma unistused ellu viia, kui tal piisavalt usku on. Skorpionit on ees ootamas väga hea nädal. Mitu head uudist on teda ees ootamas. Mitmed probleemid leiavad lahenduse. Ta leiab kõik vahendid, mida ta vajab, et oma plaane ellu viia. Aeglased planeedid ise suunavad ta samme, hoolitsedes selle eest, et Skorpion oleks õigel ajal, õiges kohas ja et kõik, mida ta puudutaks, muutuks kullaks.

Kommentaare ei ole