{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

     Jupiter on retrograadis Kaksikute märgis. Kuu on Kaalude märgis nädala keskel. Kui sul on probleeme, räägi oma lähedast...


 

 

 Jupiter on retrograadis Kaksikute märgis. Kuu on Kaalude märgis nädala keskel. Kui sul on probleeme, räägi oma lähedastega ja ära jää üksi. Noorkuu on Skorpioni märgis 1. novembril, mis moodustab harmoonilise aspekti Saturniga. Merkuur siseneb sinu märki pühapäeval. 


Armastus

Paaridele : tänu Pluuto mõjutusele peaksid sa sellel nädalal rohkem hoolitsema oma suhte eest. Suhe kallimaga peaks olema väga hea.

Vallalised: vallalised kohtuvad suure tõenäosusega oma elu armasega sellel nädalal.

 

Raha

Tänu Saturni heale aspektile peaksid sa leidma võimaluse, kuidas parandada oma majanduslikku seisu. Sa võid saada raha juurde. Sul on hea nina ja tänu sellele leiad sa häid võimalusi investeerimiseks. Kõik läheb väga hästi. 

 

Tervis

Ãœldiselt peaksid sa olema  hea tervise juures, sest planeetide seis on praegu üsna soodne. Ära ainult muretse nii palju. Kui sul on viimasel ajal olnud tervisega probleeme, peaks su tervis nüüd paranema.

 

 

Töö

Marss toetab sind ja su ettevõtmisi ning tänu sellele läheb sul sel nädalal kõik hästi. Sa tegutsed palju kiiremini, kui tavaliselt. Ning viid oma unistused ellu.

 

Pere

Ainult Veenus mõjutab sind sellel nädalal. Tänu sellele läheb kõik hästi. Suhe lähedastega peaks olema sellel nädalal hea.

Kommentaare ei ole