{ads}

HIDE

Viimased

latest

6 nippi, kuidas olla ilus igas vanuses

 Väärtuslikud nõuanded, kuidas olla ilus peale 40ndaid eluaastaid.    

 Väärtuslikud nõuanded, kuidas olla ilus peale 40ndaid eluaastaid.


 

 


1. Mine dermatoloogi juurde

Mine nahaarsti juurde selleks, et vaadata üle, millises seisus su nahk on ja saada samas häid nõuandeid, kuidas sa peaksid oma naha eest kõige paremini hoolitsema. See ei tähenda ilmtingimata ilusüste. Naha koorimine võib olla juba iseenesest hea alguse tegemiseks, sest see annab nahale sära juurde, eriti siis, kui sa peaksid suitsetama. Spetsialistiga nõu pidamine aitab sul ka välja selgitada seda, mida sa sööma peaksid, et oma nahka hoida ning milliseid kosmeetikavahendeid oleks kõige parem kasutada. Dermatoloog aitab sul paika panna programmi, mille abil kaitsta nahka vananemise eest. Peale seda, kui sa oled kindlaks teinud, millises seisus su nahk on, on sul hea ülevaade, kas sa peaksid kasutama näiteks rohkem pinguldavaid hooldusvahendeid või trimmivaid kreeme. Samuti saad sa teada, kui palju sa peaksid oma nahka niisutama, kas sa üldse teed seda korralikult, kuidas kaitsta kõige paremini päikese kahjulike kiirte eest jne. 

 


2. Hakka sporti tegema

See, kui sa käid jooksmas ja kord nädalas teed joogat, on väga hea, ent hea oleks, kui sa hakkaksid mõtlema pikemas perspektiivis. Selle jaoks pead sa rõhku panema oma rühile ja kontrollima seda, kui sirge on su selg. Samuti pead sa hakkama mõtlema jõuharjutuste tegemise peale, sest aastate möödudes hakkab lihasmass kaduma. See on hea, kui sa oled saleda kehaehitusega ent sellest oma hoiakut ja kõnnakut pead sa sellest hoolimata jälgima. 


3. Ära unusta näomassaaži

Selle jaoks pead sa leidma vähemalt kolm korda nädalas aega, et oma naha eest hoolitseda ja olema järjepidev. Kui su näonahk kipub lõtvuma (vaata oma ema pealt), siis näomassaaž võib teha tõelisi imesid, aidates sul oma näoovaali hoida pingul. Kõige tähtsam on muidugi see, et sa teeksid õigeid liigutusi, sest nahka ei tohi venitada. 

 

4. Lippa juuksuri juurde

See, kuidas su juuksed välja näevad ja millises seisus nad on, reedab sinu tõelist vanust. Hoolitse oma juuste eest regulaarselt. Vali selline soeng, mis sobib su näokujuga kokku. 

 


5. Vähem suhkrut

Sa ei pea nüüd täiesti magusa söömisest loobuma, aga pea lihtsalt meeles, et suhkur muudab naha vananemist kiiremaks. Suhkru tarbimise tõttu kaotab kollageen oma elastsuse ja selle tõttu näed sa palju väsinum välja. 


6. Õige meik

Kui sa oled harjunud end palju meikima, siis nüüd oleks hea, kui sa natuke hoiaksid end tagasi. Kui sa aga üldse ennast ei meigi, võiksid sa uurida, kuidas meikida end nii, et tulemus oleks võimalikult loomulik. Natuke puudrit, õrn lainerijoon ja huulepliiats ongi kõik, mida sa alguseks vajad. Nii näed sa välja noorem ja värskem. Samuti võid sa proovida heleda tooniga näokreemi, mis annab nahale värkust ja jumet juurde. Ära unusta ka oma kulme (liiga palju ei maksa kitkuda, aga ilusad kulmud muudavad nooremaks). Selleks aga, et silmadele sära anda, piisab õrnast lainerijoonest. Huulepulk võiks olla aga huultega samas toonis.


Kommentaare ei ole