{ads}

HIDE

Viimased

latest

Tunne, mis peaks panema sind mõtlema, et see inimene ei ole õige sõber

 Alati ei ole teise inimene käitumine ega sõnad ajendiks, et lahkuda. Mõnikord on see lihtsalt alateadvuslik tunne, mis annab märku...

 Alati ei ole teise inimene käitumine ega sõnad ajendiks, et lahkuda. Mõnikord on see lihtsalt alateadvuslik tunne, mis annab märku, et see suhe ei ole sinu jaoks. 




Tihti juhtub, et rääkides kellegagi, saad sa korraga aru, et midagi on nagu valesti. Võib-olla väljendab see inimene end agressiivselt, võib-olla on ta lihtsalt liiga passiivne või siis hoopis mõlemat korraga. 

Selleks, et teada saada, millise inimesega on tegu, tuleb lihtsalt jälgida teise inimese käitumist. Ent sageli ei ole see isegi see, mida teine teeb või ütleb, mis muudab sind valvsaks, vaid hoopis sinu enda sisetunne, mis annab sulle märku, et midagi on väga valesti. 

 

Tuttav tunne

Meil kõigil on palju kogemusi erinevate inimestega, kellega me oleme oma elu jooksul suhelnud.  Kõik  need kogemused on meid õpetanud oma tundeid ja emotsioone kontrollima. Ent mõnikord satume me inimese otsa, kes ei oska ennast nii hästi vaos hoida. Psühhoterapeut Alyssa Lia Mancao tõi oma Instagrami postituses välja tunde, mis meid valdab, kui me satume selliste inimestega suhtlema. 

 

 

Suheldes siis mõne lähedase inimese, silmarõõmu, austaja, sõbra või partneriga, pead sa õppima usaldama oma sisetunnet. Seda peamiselt selleks, et teada saada, kas see inimene tahab sulle head või mitte. Kui sul on tunne, et sul on temaga halb olla, et ta on ebameeldiv inimene, et ta väsitab sind ja võtab su energiat ära, kui sa ei saa temaga olla sina ise, kui sul on tunne, et ta sind kritiseerib ja mõistab hukka... Siis ongi see sinu sisetunne, mis räägib. See on halb märk, mis annab teada, et see suhe ei ole normaalne. Kui sa ei saa olla sina ise, kui sinuga ei arvestata, kui sind kritiseeritakse ja alavääristatakse, on see märk sellest, et suhe on toksiline ja sa pead sellele lõpu tegema. 

 

 

Usalda oma sisetunnet

Hoolimata kõikidest rohelistest ja punastest lippudest, mis aitavad sul selgemalt näha, millises seisus su suhted on, tuleb alati usaldada oma sisetunnet. Sisetunne on see, mis annab sulle märku, et inimene on hea või halb. 

Loomulikult võib ka sisetunne sind petta. Ent sisetunne on instinkt, mis aitab sul ennast kaitsta kõige paremini. Seega ära eira oma sisemist häält, eriti siis, kui tegemist on sinu turvalisusega. Sisetunne katsub sind ainult ohtude eest kaitsta. 

 

Kommentaare ei ole