{ads}

HIDE

Viimased

latest

Millised on keskmisest tugevama empaatiavõimega inimesed?

 Empaatiavõime ei ole üksnes oskus tunda seda, mida teised tunnevad, vaid tajuda nende emotsioone, vajadusi ja tundmusi.  ...

 Empaatiavõime ei ole üksnes oskus tunda seda, mida teised tunnevad, vaid tajuda nende emotsioone, vajadusi ja tundmusi. 


 



Ent millised inimesed on keskmisest tugevama empaatiavõimega? Mille poolest nemad silma paistavad? VeryWellMind koostas nimekirja omadustest, mis viitavad inimesele, kelle empaatiavõime on keskmisest tugevam. 


1. Erakordne empaatiavõime

Empaatilised inimesed tunnetavad teiste emotsioone nii nagu oleks tegu nende endi tunnetega. Nad ainult ei mõista teiste tundeid, vaid võtavad kõike hinge ja elavad seda läbi väga isiklikul pinnal. 

See võib teinekord viia emotsionaalse kurnatuseni, eriti, kui keskkond on emotsioonidest tulvil. 


2. Tugev intuitsioon

Empaatilistel inimestel on sageli väga tugev intuitsioon. Nad usaldavad oma intuitsiooni otsuste vastuvõtmisel ning märkavad peeneidki detaile, mis silmale nähtamatuks jäävad ja mida teised ei näe.

Tänu sellele ei jää miski nende pilgu eest varjule, nad näevad teisi läbi.

 

 

 

3. Nad tõesti hoolivad

Nad tahavad aidata ja toeks olla. Nad muretsevad tõesti teiste heaolu pärast. Nad tajuvad vaistlikult, millised on teiste soovid, vajadused ja isegi hirmud. Selle tõttu nad ongi nii tähelepanelikud ja mõistavad teisi paremini. 

 

4. Ülitundlikkus

Lisaks emotsioonidele on empaatilised inimesed vastuvõtlikud ka füüsilisele keskkonnale. Müra, tugev valgus ja isegi mõningad lõhnad võivad neid kurnata rohkem kui teisi inimesi. 

Selline keskkond mõjub neile tavaliselt väsitavalt. 



Kommentaare ei ole