{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis tõestavad, et su kaaslane on armukade

     Armukadeduse põhjus võib olla peidus kultuurikeskkonnas või siis olla loomulik refleks. Paarisuhtes tekib ilmselt igal ...


 

 

 Armukadeduse põhjus võib olla peidus kultuurikeskkonnas või siis olla loomulik refleks. Paarisuhtes tekib ilmselt igal inimsel mõnikord tunne, et teine talle kuulub. See on täiesti normaalne tunne, mille põhjustajaks on hirm teist kaotada. Piir aga, millest algab juba haiglane armukadedus, ei olegi nii selge. Vaata, millised märgid viitavad sellele, et su kaaslane on liiga armukade.

 

Ta tahab alati teada, kus sa oled ja kellega sa oled

Kui sa temaga koos ei ole, tahab ta kõige viimse pisiasjani teada, kus ja kellega sa parajasti oled. Ta küsib kus sa täpselt käisid, kellega sa olid ja mida sa tegid. Ta võib teeselda, et ta unustas ära ja küsida sinult mitu korda üle, et kontrollida, kas sa ikka vastad nii nagu varem. Kui ta peaks leidma, et asi on tema arvates kahtlane, siis annab ta sulle sellest teada ja mossitab või vihastab. 


Ta sekkub kõikidesse otsustesse

Mida sa ka ei otsusta oma elus, ta peab kõike teadma ja kõigega kursis olema. Kui sa tahad vahetada töökohta, minna edasi õppima või kolida ära, kui sa tahad minna spordisaali või hakata huviringis käima - tal on alati oma arvamus selle kohta. Tavaliselt katsub ta sind mõjutada otsuste langetamisel. Kui sa temaga ei arvesta, siis ta ärritub ja hakkab sind kritiseerima. 

 

 

 

Ta helistab sulle kogu aeg

Ta helistab sulle isegi liiga tihti ja ükskõik, millisel ettekäändel. Kõigepealt sa arvasid, et ta tahab sinuga lihtsalt rääkida, aga tegelikult tahab ta lihtsalt kontrollida, et teada saada, kellega ja kus sa oled. Ta küsib seda ka otse. Kui ta sind kätte ei saa, helistab ta uuesti ja uuesti. 

 

 Talle ei meeldi sugugi, kui sa midagi ilma temata peaksid tegema

Ta tahab, et te oleksite alati koos, ta ei vaata selle peale just hea pilguga, kui sa lähed kusagile koos sõpradega või teed midagi ilma temata. Ta peab seda reetmiseks sinu poolt, et sa saad üldse ilma temata lõbutseda ja ta leiab, et sõpradega koos aja veetmine on täiesti ebanormaalne. Ta kritiseerib kõiki paare, kes veedavad eraldi aega ja kahtlustab iga inimest petmises.

 

Talle ei meeldi uuendused

Talle meeldiks, kui te elaksite rahulikult oma harjumuspärast elu ega muudaks midagi. Uued tegevused ja huvialad ei paku talle mingit huvi, ta kardab uusi tutvusi luua, nähes seal potentsiaalset ohtu. 

 

Ta manipuleerib sinuga

Kui sa tahadki ilma temata välja minna, teeb ta sulle selgeks, et ta tunneb ennast nii üksi ja on kurb. Või siis jääb järsku haigeks või ärritub ilma mingi põhjuseta. Ta mängib sinu tunnetega, et hoida sind enda juures ja sina tunned ennast süüdi olles temast eemal. 

 

 

 

Liiga palju küsimusi

Ta uurib sinult sinu sõprade kohta, mäletab asju, mille sa olid juba ära unustanud. Ta uurib sinult, kuidas su päev läks täpsemalt ja küsitleb sind su mineviku kohta. Samu küsimusi, mida ta täna juba esitas sulle, esitab ta sulle ülehomme jälle, sa võid selles kindel olla. Ta tahab nii kindlaks teha, kas sa talle äkki ei valetanud. Tõeline ülekuulamine. 

 

Ta jälgib, kuidas sa riides käid

Kui talle mõni asi ei meeldi sinu garderoobis, siis keelab ta sul  nii välja minna. Näiteks miniseelik või liiga avara dekolteega särk. Ta ei taha, et teised sind vaataksid. Ta ei ütle ka otse, et sa ei tohi nii end riidesse panna, vaid ütleb, et see ei sobi sulle, see on vulgaarne või ei sobi sulle see värv.

 

Ta ei austa su eraelu

Ta tahab teada kõiki sinu salasõnu ja koode. Ta loeb sinu meile ja sõnumeid ilma luba küsimata. Ta jälgib, mis toimub sinu sotsiaalmeedias. Kui sa kellegagi räägid telefonis, tuleb ta lähemale, et ükski sõna kaotsi ei läheks. Kui sa peaksid keelduma, arvab ta, et sa teda petad või tema eest midagi varjad. 

 

 

 

Su lähedased on sulle juba öelnud, et see pole normaalne, et ta nii armukade on

Kui sa räägid temast oma sõpradele, on nad imestunud, et sa ikka veel temagta koos oled. Alguses katsusid sa neile selgeks teha, et nad eksivad ja ta ei ole üldse selline, aga nüüd leiad sa, et neil on õigus. 

 

Tema elu keerleb ümber sinu

Talle ei meeldi, et sa teed midagi ilma temaga juba sellepärast, et tema ise ei tee midagi ilma sinuta. Kogu oma vaja aja tahab ta koos sinuga olla ja otsib pidevalt seda võimalust. Ta on unustanud oma sõbrad ja huvialad. Ta tahab, et sina teeksid sama. 

 

Sa ei tohi kedagi kiita

Kui sa peaksid kellestki hästi rääkima või kedagi imetlema, hakkab ta kritiseerima ja laimama seda inimest. Kui sa peaksid üldse kellestki teisest rääkima, ütleb ta otse välja oma arvamuse. Ta kritiseerib kõiki - isegi neid, keda ta õieti ei tunne. Ja eriti neid, keda sina imetled. 

 

Ta ise ütleb, et teeb seda armastuse pärast

Kui sa peaksid talle etteheiteid tegema, ei tunnista ta kunagi, et on eksinud või sinu ees süüdi ja ütleb, et teeb seda ainult armastusest sinu vastu. Ta ei taha sind kaotada, sest armastab sind liiga palju. Ta ootab sinult sama vastu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 







Kommentaare ei ole