{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mille peale sa võid kindel olla, et su paarisuhet miski ei ohusta

     Ilmselt muretsevad paljud armunud sellepärast, kas nende suhe jääb kestma või ei jää. Kas neil on ühist tulevikku? Igal...


 

 

 Ilmselt muretsevad paljud armunud sellepärast, kas nende suhe jääb kestma või ei jää. Kas neil on ühist tulevikku? Igal suhtel on küll oma toimimisviis ent on märke, mis on paljudel ühised ja mille järgi võib aimata, et teie suhe jääb kestma. 


Teil on samad väärtushinnangud ja põhimõtted

Esimene märk, mis annab aimu, et te olete õigel teel, on see, et teil on samad väärtushinnangud ja soovid. Näiteks kui perel, tööl, lastel ja rahal on teie silmis sama tähtsus, on teil omavahel lihtne suhelda ja teil ei teki nii palju erimeelsusi. See, kui te olete nendes punktides ühel meelel, on palju tähtsam, kui füüsiline külgetõmme. 


Soov olla koos on vastastikune

Kui üks teeb tulevikuplaane ja hoolitseb suhte eest, teine aga lendab nagu liblikas õielt-õiele, ei ole see hea märk. Mõlemal partneril peab olema soov hoolitseda oma suhte eest, et üles ehitada püsivat suhet. See tähendab ka seda, et mõlemad peavad olema kohe alguses ausad ja rääkima oma ootustest, mitte valetama iseendale ja teisele lootuses, et teine inimene äkki ühel ilusal päeval muudab ennast.

 

 

 

Teil on koos tore olla

Selleks, et suhe saaks kestma, peab koos olemine olema meeldiv mõlema partneri jaoks. Kui sa tunned ennast temaga hästi ega märkagi, kuidas aeg möödub, on see hea märk. Sama kehtib ka su partneri puhul. Kui temaga suhtlemine ja rääkimine valmistab sulle rõõmu, kui temaga spordi tegemine on lahe, kui temaga on vahva koos süüa teha, on kõik korras. 

 

Teil on ühised plaanid

Kas te unistate minna reisima või kolida maale? Kui teil on ühised soovid ja nägemused, on palju lihtsam suhelda ja see tähendab samuti, et te olete samal lainel. See hoiab hilisemate pettumuste eest.  


Sulle sobib see, kuidas ta sind armastab

Sulle meeldib, et ta teeb sulle kingitusi, et ta sind kallistab, et ta kutsub sind hellitusnimedega. Igal inimesel on oma viis oma armastuse välja näitamiseks. Kui see, kuidas su partner seda teeb sulle sobib, on kõik hästi. 


Sa lepid tema heade ja halbade külgedega

Ükski suhe ei saa toimida, kui sa ei lepi sellega, et su kaaslane võib mõnikord sulle pettumust valmistada ja et ka temal on omad puudused. Ei maksa ka ära unustada, et ka tema näeb väga hästi sinu puudusi ja pigistab silma kinni. 

 

 

 

Te olete ühel meelel

Sul on tunne nagu teaksid sa temast kõike ja võid temaga peaaegu kõigest rääkida. See on väga hea märk, sest see on selge tõend, et su kallim on sinu jaoks ka parim sõber ja usaldusisik, keda sa võid täiesti südamerahus usaldada ilma, et sa peaksid kartma, et ta sind kritiseerib või hukka mõistab. 

 

Te hoolitsete teineteise eest

Et suhe toimiks on väga tähtis, et mõlemad kaaslased tunneksid, et nad on hoitud ja kaitstud. Su kaaslane peab oskama sinu eest hoolitseda ja sind toetada rasketel aegadel (lein, töökoha kaotud jne) ja sina pead tundma, et ta on sinu jaoks olemas. Sama kehtib ka tema puhul. 

 

Sa tahad ikka veel talle meeldida

Mis siis, et suhe on juba aastaid kestnud ja suhtes on palju rutiini. Te otsite ikka võimalusi, kuidas hoida armuleeki, saadate vallatuid sõnumeid, organiseerite kokkusaamisi mujal, kui koduseinte vahel ja hoiate oma suhtest rutiini eemal. 

 

 

 

 



 

 



Kommentaare ei ole