{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mille järgi sa saad aru, et sul ei ole tegemist usaldusväärse inimesega (pane kõrva taha ja jäta meelde)

 Inimese usaldusväärsust on võimalik tema hoiakust välja lugeda. Oska ainult vaadata.   ...

 Inimese usaldusväärsust on võimalik tema hoiakust välja lugeda. Oska ainult vaadata.

 

foto : unsplash / Thriday

 



Usaldus on iga suhte alus. Ilma usalduseta ei ole võimalik suhet normaalsel kujul hoida nii, et see ajale vastu peaks. Kindlasti ei tohiks kinkida oma usaldust liiga ruttu, sest on neid, kes teiste usaldust ära kasutavad või ei ole lihtsalt seda väärt. Kuidas aga ära tunda selliseid inimesi? Tuleb lihtsalt vaadelda, kuidas ta käitub. 


Inimene on põiklev

Ta ei vasta küsimustele otse. Kui keegi tahab midagi sinu eest varjata, siis hakkab ta tavaliselt keerutama selle asemel, et otse vastata. Nad hakkavad selle asemel rääkima maast ja ilmast. Info, mis nende suust tuleb, on aga segane ja laialivalguv. Jutt ise aga muutub kogu aeg.


Ta räägib nagu loeks ta päheõpitud teksti

Ausad inimesed peavad vahepeal pausi ja mõtlevad, mida öelda. Ebaausad inimesed aga vuristavad teksti nagu oleksid nad selle pähe õppinud, jättes mulje, et nad vastavad ilma kõhklemata. Usaldusväärsed inimesed kõhklevad rohkem ja venitavad mõnikord sõnu. 

 

 

 

Ta räägib teiste saladusi edasi

Inimene, kes pole usaldust väärt, teeb tühje sõnu ega oska saladusi hoida. Kui sa näed, et ta räägib sulle viimse detailini teiste eraelust, siis ilmselt räägib ta sama suure õhinaga ka sinu elust teistele. See ise juba on väga hea märk, mis aitab sul välja selgitada, millise inimesega sul tegu on. Tavaliselt ei räägi selline inimene oma isiklikust elust aga suurt midagi, sest ta kardab, et sa oled samasugune nagu tema ise. 

 

Ta ei tunne ennast süüdi

Kui ta peaks ka käituma valesti ja tegema halba, ei tunne ta ennast veel sellepärast süüdi. Ta ei väljenda kahetsust ega palu vabandust. Eksimine on inimlik, aga kui inimene on eksinud, peab tal olema nii palju julgust, et seda tunnistada ja käituda vastavalt. Ent kui inimene ei tunne end süüdi, jääb mulje nagu olekski kõige tähtsam tema jaoks, et õigus talle jääks. Isegi, kui ta on sulle haiget teinud, mängib ta ohvrit, luues oma jutustuse sellest, mis juhtus ega kuula seda, mida sa talle ütled või ignoreerib täiesti sind. 

 

Ta ärritub ruttu

Inimene, kes ärritub pisiasjade pärast või muutub ruttu agressiivseks näitab oma vaimset tasakaalutust. See on ka märk, et ta ei ole sinu vastu täiesti aus. 

 Usaldada tuleb ka oma sisemist häält. Kui sinu tutvusringkonnas peaks olema mõni selline inimene, siis on sul mitu võimalust. Sa võid temaga otse rääkida sellest, mida sina arvad või olla lihtsalt edaspidi valvsam või siis lõpetada lihtsalt see suhe ära.  


allikas : linternaute

Kommentaare ei ole