{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

     Aeg on öelda sügisele tere. Mida on oktoobrikuul meie jaoks varuks?  Armastus Üks tore kohtumine, mida sa ni...


 

 

 Aeg on öelda sügisele tere. Mida on oktoobrikuul meie jaoks varuks? 


Armastus

Üks tore kohtumine, mida sa niipea ei unusta, peaks aset leidma oktoobris kõikide vallaliste Lõvide elus. Kui sa oled juba paarisuhtes, võtad sa kõike liiga isiklikult ja oled oma kaaslase suhtes liiga nõudlik. Katsuge omavahelised arusaamatused ruttu lahti rääkida. 


Suhted

Ära uuri liiga palju ja ära topi oma nina teiste asjadesse. On asju, mis sinusse ei puutu ja sa pead sellest lihtsalt aru saama, muidu hirmutad sa oma sõbrad ära. Tundub aga, et sinu järele tekib oktoobris suur nõudlus. 

 

 


Pere

Ilmselt organiseerid sa juba eelseisvaks kuuks üritusi ja koosviibimisi. Ära unusta küsida ka teiste arvamust. 


Töö ja raha

Ära küsi liiga palju oma töökaaslaste abi, selle peale võivad mõned halvasti vaadata. Ära muutu ka liiga üleolevaks ja upsakaks teiste suhtes, ära aja nina püsti, kui sina tead paremini mõnda asja kui teised. Ära ole kogu aeg kaitsepositsioonil ja ära arva, et teised sulle halva soovivad või sinust taga räägivad. Su rahaasjad peaksid aga paranema. 


Tervis ja heaolu

Sa peaksid lausa pakatama heast energiast oktoobrist, tänu sellele suudad sa palju ära teha. Ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Ära unusta võtta aega ka iseenda jaoks.

Kommentaare ei ole