{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

     Nädala alguses on Kuu Kalade märgis, see peaks muutma sind loomingulisemaks. Lase oma kujutlusvõimel rännata. Täiskuu s...


 

 

 Nädala alguses on Kuu Kalade märgis, see peaks muutma sind loomingulisemaks. Lase oma kujutlusvõimel rännata. Täiskuu särab 18. septembril Kalade märgis, moodustades harmoonilise aspekti Uraaniga. Mõned ootamatud muutused võivad aset leida. Päike siseneb pühapäeval Kaalude märki, muutes sind veelgi julgemaks ja ettevõtlikumaks. 


Töö

Marss Vähi märgis motiveerib sind praegusel hetkel. Kui Marss sind aga toetab, ei ole sul midagi muud vaja. Tõenäoliselt oled sa valmis ellu viima kõik plaanid ja pühid kõik takistused oma teelt. Kolmapäeval avaneb sul võimalus tõestada teistele, et sul oli ikkagi õigus. 


Armastus

Praegune  periood peaks olema Lõvidele meele järele, sest kõige parem aeg on alles ees. Õhus on armastust. Marss ja Kuu võivad sind nädalavahetusel panna mõtlema asjade peale, millega sa rahul ei ole, selle tõttu võid sa ise süüdi olla, et kodune õhkkond on rikutud. Õnneks on see kiiresti mööduv. 


Kommentaare ei ole