{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kui palju veedab teie mees aega videomänge mängides? See on küsimus, mille esitas üks murelik pereema Reddit'i foorumis

 Noor pereema, kelle mees tema enda sõnul mängib videomänge nii päeval kui öösel, tunneb muret, kui normaalne see ikkagi on.  ...

 Noor pereema, kelle mees tema enda sõnul mängib videomänge nii päeval kui öösel, tunneb muret, kui normaalne see ikkagi on. 


 


Noor ema esitas küsimuse Reddit'i foorumis teistele vanematele, et välja selgitada, kui normaalseks peavad teised seda, kui elukaaslane mängib videomänge tundide kaupa. Ta pöördus väikeste lastega perede poole, et teada saada, kui tihti nende mehed videomänge mängivad. "Ta ise on absoluutselt veendunud, et ma olen tema vastu ebaõiglane ja et tal ei ole piisavalt aega, et mängida. Mul endal on tunne, et teised isad mängivad võib-olla paar tundi nädalas, minu mees mängib vähemalt 12 tundi nädalas. ". Noor naine tahtis teada, kas ta on ikka oma mehe vastu nii ebaõiglane, kui see paistab ja kas ta peaks laskma mehel rohkem mängida. 

 

 

Puhkeaeg peaks olema võrdne peres

Vastuseid tuli palju. Üks isa ütles, et tema jaoks ei ole tähtis videomängude mängimise peale kulutatud aeg, vaid see, et mõlemal lapsevanemal oleks sama palju aega puhkamiseks. "Kõige tähtsam antud loos ongi välja selgitada, kas teil mõlemal on sama palju aega puhkamiseks. Kui see punkt on täidetud, siis see, mida ta oma puhkeajaga teeb on juba tema enda asi ega puutu teisse. ", selgitab isa. Keegi teine aga kirjutas nii : "See, et sa arvutad, kui palju teine mängib, on suur viga. Tegelikult tuleks kodused tööd võrdselt ära jagada. Kui ühel teist on vaba aeg, siis las ta mängib. Ent tähtis on ka see, et ka paarisuhte eest hoolitsemise jaoks jääks aega üle. "


Posts from the parenting
community on Reddit

Kommentaare ei ole