{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kõige parem meetod, kuidas tõmmata oma ellu armastust (originaalne, aga toimib!) ja muuta oma saatust

 Kui sulle on ka keegi silma hakanud, kes sulle väga meeldib, siis proovi seda meetodit, võib juhtuda, et see aitab teid kokku ...

 Kui sulle on ka keegi silma hakanud, kes sulle väga meeldib, siis proovi seda meetodit, võib juhtuda, et see aitab teid kokku viia! 

 


 


Ilmselt oled ka sina kuulnud midagi manifesteerimisest. Manifesteerimine ei ole lihtsalt unistamine, vaid oma soovi ellu viimine. Osade inimeste jaoks on see võimalus haarata oma saatuse ohjad enda kätte, teiste jaoks on see võimalus uskuda sellesse, mida nad oma hingepõhjas soovivad. Kuidas ka ei ole, tulemus on ikka sama : olla õnnelik, mitte lasta elu tormituultel end väntsutada ja siia-sinna loopida ning muutuda nii enesekindlaks, et teiste kriitika ja kommentaarid meile midagi enam teha ei saa. 

 

 

Positiivne mõtlemine aitab ka takistustest ja raskustest paremini üle saada, mis muidu võivad tunduda ületamatud. Manifesteerimise protsess tugineb aga sellel, et positiivne mõtlemine tõmbab ligi positiivseid sündmusi, asju, inimesi ja positiivset elu. Rääkimata armastusest. Sellepärast maksabki seda proovida, kui sa tahad tõmmata oma ellu suurt armastust või inimest, kes on sulle silma hakanud. 

TikTokis leidub manifesteerimise kohta palju erinevaid videosid. Enesearengust pole kunagi nii palju räägitud kui praegu. Otse loomulikult, kui asi puudutab armastust, on huvilisi palju. Kes ei oleks unistanud võlukepist, mis täidaks kõik su soovid või tooks sinu ellu inimese, kes on sulle meeldima hakanud? Võlukepikese asemel võid sa proovida aga sosistamise meetodit, mis võib olla sama tõhus. Sosistamise meetod (whispering method) on kogunud suurt populaarsust sotsiaalmeedias. 

 

 

Mõte on selles, et muutes oma energiat ja vibratsiooni, võid sa tõmmata oma just seda inimest, kes sulle meeldib. Sosistamise meetod tugineb siis visualiseerimisel ja kavatusel ega nõua füüsilist kontakti inimesega, sest inimest ennast ju kohal ei ole. Sul tuleb ainult oma peas teda ette kujutada, et ta on sinuga koos samas ruumi. 

Ka selle meetodi ellu rakendamiseks on erinevaid võimalusi, mida igaüks võib ise sotsiaalmeediast leida. Kõige tähtsam on aga see, et sinu vibratsiooni tase oleks nii kõrge kui võimalik. Armastuse manifesteerimiseks tuleb sul lihtsalt maha istuda ja mõtelda inimese peale, keda sa oma südames kannad. 

 

 

Kujuta ette, et sa kallistad teda. Sosista talle kõrva : "Helista mulle!"; "Kutsu mind välja!"; "Mõtle minu peale!" või siis hoopis : "Anna mulle andeks.". Seejärel sosista talle teise kõrva kõik see sama. Peale seda suudle ta otsaesist, sinna, kus asub kolmas silm. Kõige selle juures pead sa aga olema täis positiivset ja head energiat ning sul peavad olema head kavatsused. Mida rohkem sa ise sellesse usud, seda kindlamalt see toimib. Uskudes neid, kes on aga seda juba järele proovinud, tundub, et see toimib isegi väga hästi!

Kommentaare ei ole