{ads}

HIDE

Viimased

latest

"Kallis lapsevanem, praegu sa seda veel ei tea, aga tänane päev võib olla sinu elu ilusam!" (video)

 TikTokis postitas üks vanaema video noortele emadele, soovitades neil rohkem  nautida iga päeva ja iga hetke.       ...

 TikTokis postitas üks vanaema video noortele emadele, soovitades neil rohkem  nautida iga päeva ja iga hetke.  


 

 


Pereelus, kus lapsed kasvamas, on põhirõhk ikka logistikal ja majapidamistöödel. Lastel tuleb silma peal hoida (kool, huviringid, kodused tööd), lisaks söögitegemine ja kõik muu, rääkimata igasugustest ootamatutest vahejuhtumistest, mis aset võivad leida. Torschy Swinson, kes on ise juba jõudnud vanavanema staatusesse, edastas noortele peredele sõnumi, et tuletada neile meelde, kui tähtis on nautida iga hetke igast päevast.

"Ma tahan lihtsalt öelda teile ühte asja, " alustab ta : "Kell on kuus õhtul. Te olete köögis ja valmistate õhtusööki ette. Teie mees on töölt koju jõudnud, te kuulete teda toas lastega. Nad mängivad ja naeravad. Praegu te veel ei tea seda, aga see päev võib olla üks ilusamatest teie elus. " jätkab ta. 

 

@torchyswinson2 #youngmothers ♬ original sound - Torchy Swinson

 


"Kui mul on teile üks soovitus anda, siis ärge oodake kauem, vaid nautige iga hetke."

Torschy on viie lapselapse vanaema ja kuue lapselapselapse vanavanaema. Ta teab, millest ta räägib. Paljud vaatajad tundsid end ära sellest olukorrast, mida Torschy kirjeldab ja ütlesid : "Teil on tuline õigus! Kõige ilusamad ongi kõige tavalisemad päevad. Mulle meeldivad rohkem just sellised päevad kui suured sündmused. ", kirjutas üks.  

 

@torchyswinson2 ♬ original sound - Torchy Swinson

 

TikTokis on see vanavanaema kogunud suurt kuulsust, nimelt on ühte tema videodest vaadatud üle 4,8 miljoni korra. Oma postituses lisab Torschy, et ta ise raiskas kunagi nii palju aega lootes, et kõik on kord parem, kui lapsed on mähkmetest välja kasvanud või tema elu on parem, kui kool on läbi saanud. Ent kui ma saan teile anda ühe soovituse, siis ärge oodake kauem, et olla õnnelik!"

Kommentaare ei ole