{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

     Pluuto jõuab taas Kaljukitse märki esmaspäeval. 3. septembril on taevas noorkuu Neitsi märgis. 4. septembril siseneb Ma...


 

 

 Pluuto jõuab taas Kaljukitse märki esmaspäeval. 3. septembril on taevas noorkuu Neitsi märgis. 4. septembril siseneb Marss Vähi märki. 


Armastus

Kui sa oled vallaline, ei jää sa enam kauaks üksikuks. Hoia silmad lahti, sest see, keda sa oled nii kaua oodanud, ei ole enam kaugel. Sinust endast sõltub, kas sa ta ära tunned või mitte. Kui sa oled juba kellegagi koos, võib üks arusaamatus rikkuda sinu ja su kaaslase vahelist suhet. 

 

 

 

Töö

Su olukord hakkab paranema, küll aeglaselt ent kindlalt. Sul on praegusel hetkel palju paremad väljavaated kui kunagi varem. Sa võid selles kindel olla. Mida positiivsem ja rõõmsam sa oled, seda parem. Mis puutub rahaasjadesse, siis ära kuluta seda, mida sul ei ole. 

 

Tervis

Sa peaksid lausa pakatama heast energiast ja otsid võimalusi, kuidas seda kulutada. Kõige tähtsam seejuures on see, et sa ei kurna ennast ära. Joo piisavalt vett, nii aitad sa oma organismil mürkainetest vabaneda. 

 

Kokkuvõttes on sind ees ootamas üsna meeldiv nädal. 



Kommentaare ei ole