{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : septembrikuu tähtsamad kuupäevad

 Millised kuupäevad on septembrikuus kõige tähtsamad?   

 Millised kuupäevad on septembrikuus kõige tähtsamad? 


 



Kui sa tahad teada saada, millal on taevas järgmine täiskuu või noorkuu, siis oled sa õiges kohas. Kokkuvõttes tuleb öelda, et septembrikuu meile pettumust ei valmista. Igale ühele leidub midagi : Uraani retrograad, superkuu Kalades, millega kaasneb varjutus ning Veenuse sisenemine Skorpioni märki. 


URAANI RETROGRAAD - 1. september

Vaevu on Merkuuri retrograad läbi saanud, kui Uraan võtab teatepulga üle. Kõikide uuenduste planeet hakkab tagurpidi liikuma - vähemalt jääb selline mulje Maa pealt vaadatuna. Uraani retrograad aitab meilgi näha paljusid asju oma elus läbi teise pilgu. Uraani retrograad leiab aset Sõnni märgis, see aga tähendab kosmilist eksistentsiaalset kriisi. See on väga hea hetk, et teha selgeks, kuhu sa oma eluga jõuda tahad, kuidas sa saaksid oma plaane ellu viia ja kellega sa ennast tulevikus koos näed. Seda enam, et Marss on hetkel Vähi märgis, seega on praegu paras hetk oma elus midagi muuta. 

 


MARSS VÄHI MÄRGIS - 4. september

Punane planeet siseneb Vähi konstellatsiooni 4. septembril. Marss on sõjakuse planeet, Marss Vähi märgis paneb meid aga kuulama oma sisemist häält ja usaldama oma vaistu. Marss Vähi märgis muudab kõik subjektiivseks. Edaspidi usaldama me oma tundmusi ja emotsioone rohkem kui seda, mis on silme ees. Nii mõnelgi võivad lained üle pea lüüa. Nii mõnigi võib üle reageerida. Selle tõttu saavad nii mõnedki mõtlemata otsused vastu võetud. Vähk on veemärk, seega pange varakult taskurätikud valmis. 


MERKUUR NEITSI MÄRGIS - 9. september

Et mitte lasta emotsioonide lainetel üle pea kokku lüüa, mida Marss Vähi märgis põhjustada võib, aitab Merkuur Neitsi märgis natuke tasakaalu tuua. Neitsi märgis on Merkuur omas kodus, sest Neitsi on tema kaitsealune ja lemmik. Merkuur Neitsi märgis paneb mõtlema loogiliselt, nägema asju nii nagu nad on ja mõtlema käegakatsutavatele lahendustele, mitte ehitama õhulosse. Suhtlemine muutub spontaansemaks.

 

 


SUPERKUU KALADE MÄRGIS, MILLEGA KAASNEB KUUVARJUTUS : 18. september

See on selle aasta viimane superkuu, millega kaasneb kuuvarjutus. Seekordne täiskuu on täis Kalade energiat. See on hea hetk, et lihtsalt olla ja puhata ning lõpetada igasugune muretsemine asjade pärast, mida me nagunii muuta ei saa. Samuti selleks, et unistada ja näha oma elu teistmoodi. Unistada suurelt ja uskuda oma õnnetähte. 


PÄIKE KAALUDE MÄRGIS JA VEENUS SKORPIONI MÄRGIS : 23. september

Päike siseneb 23. septemberil Kaalude märki. Kaalude energia liidab meid rohkem lähedaste ja sõpradega, parandab omavahelisi suhteid ning aitab suuremat rõõmu tunda koosolemisest. Sellel ajal on igapäevases elus ilmselt rohkem rõõmu ja rahulolu. 

Samal päeval siseneb Veenus Skorpioni märki. Veenus Skorpionis on natuke salapärasem ja müstilisem, jättes enda teada poole, et muuta õhkkonda kirglikumaks. Veenus Skorpionis aitab sõpru paremini mõista. 

 

 


MERKUUR KAALUDES : 26. september

Olles aidanud meil oma mõtetes ja asjades selgust saada, lahkub Merkuur Neitsi märgist, et siseneda Kaalude märki. See aeg peaks kaasa tooma omakorda rõõmu väikestest asjadest. Merkuur Õhumärgis naudib seltsielu ja leiab ikka ja jälle võimalusi, et rääkida varajaste hommikutundideni huvitavatest asjadest. Merkuur Kaaludes aitab meil olla diplomaatilisem ning rääkida läbi lillede. Pigistades silma kinni seal, kus vaja. 

 

MERKUUR KOHTUB PÄIKESEGA : 30. september

30. septemberil on Merkuur ja Päike mõlemad Kaalude konstellatsiooni seitsmenda kraadi peal. Tegemist on konjunktsiooniga, mida astroloogias kutsutakse cazimiks ning mis tähendab, et planeet on sel hetkel Päikese südames. Seekord on siis tegemist Merkuuriga. Umbes kolm päeva varem ent täpsemalt 30. septemberil leiab aset Merkuuri ja Päikese kohtumine, mis aitab meil paljudes asjades selgust saada. 


Kommentaare ei ole