{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Päike on sisenemas Kaalude märki. Millist mõju avaldab Kaalude aeg meie tähemärkidele?

 Pühapäeval, 22. septembril, siseneb Päike Kaalude tähemärki. Teadupoolest on Kaalud kõikidest tähemärkidest kõige romantilisemad. Ku...

 Pühapäeval, 22. septembril, siseneb Päike Kaalude tähemärki. Teadupoolest on Kaalud kõikidest tähemärkidest kõige romantilisemad. Kuidas aga mõjutab algav Kaalude aeg meie tähemärke? 


 



Ehkki suvi ei ole veel läbi saanud, on juba tunda läheneva sügise hõngu. Sügis on aga Kaalude aastaaeg. Kaalud otsivad oma ellu enne kõike harmooniat ja tasakaalu. Sügis sobib nendega ideaalselt kokku, sest Kaalude esindajale meeldib tantsida vihmas, värvilised kummikud jalas ja kollane vihmavari käes. Sügisel on tehtud paljud romantilised filmid, mis iseloomustavad hästi Kaalude olemust. Kuidas aga mõjutab algav Kaalude aeg meie tähemärke? 


Millised on Kaalude aja tähtsamad kuupäevad? 

Päike siseneb Kaalude märki sõltuvalt aastast 22-23. septembril - sügisese pööripäeva ajal. Päeval, mil öö ja päev on võrdse pikkusega. Peale sügisest pööripäeva ületab öö aga päeva pikkuse. Kaaludele sobib see suurepäraselt, et võrdpäevsus langeb just sellele ajale, kui Päike nende märki siseneb, sest tasakaal on nende jaoks väga tähtsal kohal. Nagu juhuslikult on Kaalud isegi sodiaagiringis täpselt keskel. 

 

 

Aeg on kollased kummikud ja vihmavarjud välja võtta, panna kamin kütte ning valmistuda sügise alguseks. Kuulata rohkem teisi, rääkida ja suhelda. Siluda nurki, teha rahu nii iseenda kui teistega. Ka see on Kaaludele omane. Kuna Kaalud on ka armastuse tähemärk, peaks järgnev kuu tooma meie ellu ka armastust ja romantikat. 


Kuidas mõjutab Kaalude aeg meie tähemärke? 

Kaalude energia hakkab meid järgneva kuu jooksul valitsema. Kaalud on aga Õhumärk. See aga tähendab, et ilm kisub tuulisemaks ja seega oleks hea võtta joped kapist välja. Ent astroloogias on Õhu element seotud suhtlemise ja mõtlemisega. Ehkki ilmad lähevad aina külmemaks, soovitab Kaalude energia meil rohkem väljas käia ja teistega suhelda, nautida head seltskonda ja käia külas. 

 

 

Kõik see peaks valmistama suurt heameelt meie kolmele Õhumärgile, kelleks on Kaalud, Kaksikud ja otse loomulikult Veevalaja. Nemad peaksid järgneva kuu jooksul saama oma hea tuju tagasi. Ka Tulemärkidele peaks Kaalude aeg tooma head õnne, sest nemad on Õhumärkide head sõbrad. Jäär, Lõvi ja Ambur muutuvad palju ettevõtlikumateks ja ambitsioonikamateks. Ka Sõnnile peaks eesolev kuu valmistama palju rõõmu, sest Kaalud ja Sõnn jagavad kahekesi ühte planeeti, milleks on Veenus ise. Lisaks sellele on neil sama maitse : nad hindavad kõike, mis on ilus ja hea. 

Mis puutub teistesse Maamärkidesse (Kaljukits ja Neitsi) ning kolmesse Veemärki (Vähk, Skorpion ja Kalad), siis hea oleks, kui nad oleksid järgneva kuu jooksul avatud uutele võimalustele. Kaljukits ja Neitsi näevad oma elu ilmselt palju paremas valguses tänu Kaalude energiale. Mis puutuvad aga Veemärkidest, siis julgevad nemad oma kaitsva kesta alt välja tulla. Skorpionile peaks aga Kaalude aeg tooma head õnne, tema sünnipäev on kohe peale Kaalude omi. Kaalude aeg peaks tooma Skorpioni ellu nii sõpru kui armastust.

Kommentaare ei ole