{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide elu on muutumas septembrikuus?

  Tundub, et praegu on neil tuul purjedes ja kõik võimalused avatud. Mitte miski ei peata neid. Septembrikuus võivad nende elu aga ...

 Tundub, et praegu on neil tuul purjedes ja kõik võimalused avatud. Mitte miski ei peata neid. Septembrikuus võivad nende elu aga hakata puhuma hoopis uued tuules. 

 


 



Paljud meist igatsevad midagi oma elus muuta, vähe on aga neid, kes midagi ka ette võtta julgevad. Planeetide seisu vaadates tundub, et kahe tähemärgi elu on kardinaalselt muutumas septembrikuu alguses. Tegemist võib olla tööalaste või eraelu puudutavate muutustega. Võib juhtuda, et neile tehakse üks väga hea ettepanek või siis leiab selle kuu jooksul aset üks ootamatu ja elu muutev kohtumine. Septembrikuu on vaevu alata jõudnud, kui muutuste tuuled on juba puhuma hakanud, vähemalt nende tähemärkide elus. 


Milliste tähemärkide elu võib septembris muutuda? 

 

 

SÕNN

Sõnn vajab praegusel hetkel rohkem vabadust ja selle tõttu on ta otsustanud oma elu muuta nii hästi kui võimalik. Sõnn vajab muutuseid oma ellu, ilmselt on selles süüdi kõige rohkem Uraani retrograad. Uraan jõudis küll Sõnni märki 2018. aastal, ent selle aasta septembris on tema mõju kõige tugevamini tunda. Mille pärast see nii on? Sest praegusel hetkel on Uraan retrograadselt liikumas, see aga tähendab, et Maa pealt vaadatuna võib jääda mulje nagu liiguks planeet tagurpidi. See aga avaldab Sõnni elule suurt mõju. Sõnn hakkab oma elu üle sügavalt järele mõtlema ja tegema suurpuhastust. 

 

 

Uraani retrograad aitab tal näha paljusid asju teises valguses. Suurem pööre on Sõnni ellu kohe saabumas, mis kõikide märkide järgi peaks muutma aga tema elujärge palju paremaks. Võib-olla on tegemist kolimisega, töökoha vahetusega, ettevõtlusega alustamisega või siis tuleb tema ellu suur armastus. Suured muutused on teda ees ootamas. Kes oleks seda võinud arvata Sõnnist, kes ometi on nii kinni oma harjumuspärases elus. 


VÄHK

Ka Vähi tähemärgi esindajad otsustavad oma elu septembris muuta. Tavaliselt armastab ta oma harjumuspärasest elust ent seekord on ka tema valmis oma mugavustsoonist välja tulema, käärima oma käised üles ja muutma oma elujärge paremaks. Nimelt on punane planeet Marss sisenemas Vähi märki, see peaks aga muutma viimast palju julgemaks ja ettevõtlikumaks. Marss aga on otsustanud korralikult Vähi elu muuta. Peamiselt peaks seda näha olema just tööalases elus, kus suuremad muutused on Vähki ees ootamas. Tundub, et mitmed asjad on muutumas. Võib juhtuda, et juhtkond on vahetumas või tulevad lihtsalt uued otsustajad ja antakse uued juhtnöörid. 

 

 

Just praegu on kõige õigem hetk tegutsemiseks, sest nii mõnedki Vähi unistused võivad täituda. Marss Vähi märgis ja Saturn Kalades moodustavad septembrikuu lõpus harmoonilise aspekti, Päike siseneb siis aga Kaalude märki. Kõik see on Vähi jaoks väga hea enne. Tulevik on paljutõotav. Vähi tähemärgi esindaja ees rullitakse lahti punane vaip. Suhted lähedastega muutuvad paremaks ja usaldusväärsemaks. Vähk õpib ennast paremini hindama ja väärtustama. Kõikide märkide järgi tundub, et tänu sellele õnnestuvad ka kõik tema ettevõtmised. Uued tuuled on tema elus puhuma hakkamas. Kõik võib muutuda ja ainult paremuse suunas.

Kommentaare ei ole