{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajate jaoks võib järgmine nädal tulla natuke keerulisem?

 Sügisene pööripäev on kätte jõudmas. See aga tähendab, et mõned muutused on meid ees ootamas. Valitsev õhkkond ei pruugi olla kõik...

 Sügisene pööripäev on kätte jõudmas. See aga tähendab, et mõned muutused on meid ees ootamas. Valitsev õhkkond ei pruugi olla kõikidele meele järele. Eriti peab see paika nende kahe tähemärgi puhul, kellest täna juttu tuleb. 


 


Päike on lahkumas tõsise ja asjaliku Neitsi märgist, et siseneda delikaatsete ja diplomaatiliste Kaalude konstellatsiooni. Sügis on end ametlikult sisse seadmas. Varjutuste hooaeg on silmapiiril. Veenus jõuab Skorpioni märki 23. septembril. Tundub, et meid on ees ootamas sündmusterohke nädal. Kui järgmine nädal toob head õnne osade tähemärkide esindajatele (selle kohta saab lähemalt lugeda SIIT), siis kõikide kohta seda öelda ei saa. Vähemalt kahe tähemärgi esindajaid on ees ootamas kaunis keskmine nädal. Päevad muutuvad aina lühemaks, aasta pimedam aeg on kätte jõudmas, lehtede langemine, sügisene udu ja hämaruson muutumas igapäevaseks nähtuseks. Nendel tähemärkidel, kes on sündinud kevadel, on selle kõigega väga raske leppida. Ent õnneks on kõik mööduv ja paremad ajad ei ole enam kaugel. 


Milliste tähemärkide esindajate jaoks võib järgmine nädal tulla natuke keerulisem? 

 

 


JÄÄR

Kaalude aja algus tõotab tulla natuke keeruline Jäära jaoks. Ilmselt pole see talle sugugi meele järele, võttes arvesse seda, et septembrikuu algus on toonud talle kaasa parajat peavalu ja oma osa väljakutseid, millega ta on pidanud toime tulema. Jäära ennast üllatab ka see, et alati tema raudsest tahtejõust ei piisa, et panna asju liikuma. Ent tema katsumused ei ole veel läbi. 22. septembril siseneb energia sümbol Päike Kaalude märki, jäädes seega Jäära märgiga vastasseisu. See aga tähendab, et terve järgmise kuu, aga kõige rohkem just järgmisel nädalal peab Jäär olema valmis järeleandmisi ja kompromisse tegema. Järgmine nädal võib Jäärale valmistada tõsist pettumust, tuua kaasa ootamatuid vahejuhtumeid ning plaanide luhtumisi. 

 

 

Seda enam, et Jäära planeet Marss tiirleb hetkel tundliku ja väga emotsionaalse Vähi märgis. Punane planeet saadab Jäärale väga vastuolulist energiat ent õnneks toetab hea õnne planeet Jupiter hetkel Jäära, aidates tal oma plaane ellu viia. Seega kõik pole veel kadunud. Marss saadab Jäärale jõudu, mille abil kõikidest takistustest üle saada. Hoolimata kõikidest arusaamatustest ja probleemidest, mis Jäära teele järgmisel nädalal tulla võivad, hoolitseb Jupiter tema eesti ikkagi. Jäär peaks mõtlema enne, kui otsustab tegutseda ja varuma kannatlikku meelt. See sobib hästi, sest Merkuur Neitsis aitab tal paremini hoida sihti silme ees. Praegu on õige aeg selleks, et seada endale uued ja suuremad eesmärgid. 

 

 

SÕNN

Sõnnil on viimasel ajal läinud üsna hästi ent järgmine nädal võib tema kannatliku meele tõsiselt proovile panna. Sõnn võib tunda, kuidas väsimus tema üle võimust saab ja selle tõttu olla närvilisem. Kõiges selles on ilmselt süüdi Sõnni planeet Veenus, mis on jõudmas Skorpioni märki, jäädes nii Sõnni märgiga vastasseisu. Veenus Skorpionis muudab Sõnni palju tundlikumaks ja emotsionaalsemaks, muutes teda paljude asjade suhtes vastuvõtlikumaks. Selle tõttu võivad tühjast asjast tülid tekkida ning Sõnn teha sääsest elevandi. Ilma ainsagi kahtluseta kipub ta järgmisel nädalal üle liialdama. Hea oleks, kui ta ei võtaks midagi liiga isiklikult ja hoiaks rohkem oma suhteid teistega. Kindlasti ei maksa kasutada jõudu, parem on jääda diplomaatiliseks.

See sobib hästi, sest Päike on sisenemas Kaalude märki, soovitades Sõnnil rohkem nurki siluda. Neitsi aeg on läbi saamas (Neitsi on aga Sõnni sõbramärk), see aga tähendab, et natuke keerulisem ajajärk on Sõnni ees ootamas. Ent kuna see kõik muudab Sõnni palju vastuvõtlikumaks, ei maga ta maha ka ühtegi head võimalust. Ta näeb seda, mis tal enne kahe silma vahele jäi. Tänu Uraanile muutuvad paljud asjad selgemaks. Seega kallis Sõnn, joo järgmisel nädalal vähem kohvi ja loe oma sõnumid kaks korda üle enne, et sa kellelegi ilmaasjata haiget ei teeks. 



Kommentaare ei ole