{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised tähemärgid paistavad silma oma kõrge ego poolest?

 Millised tähemärgid on kõrgema egoga?   

 Millised tähemärgid on kõrgema egoga? 


 


Kas sulle meeldib oma arvamust avaldada või mõtled sa, et sinu arvamus ei ole nii tähtis? Osad tähemärgid paistavad silma oma alandliku meele poolest, teised aga oma kõrgema ego poolest. 


Järgnevas tabelis on välja toodud kõik 12 tähemärki alustades kõige alandlikematest ja lõpetades nendega, kelle ego on natuke kõrgem.


12. KALAD

Kalad on kõrge egoga tähemärkide edetabelis viimasel kohal, sest Kalade tähemärgi esindaja isegi ei tea, mida tähendab sõna individualism. Kalades pole kübetki egoismi. 


11. KAALUD

Ka Kaalude tähemärgi esindajal ei ole oma egoga probleeme, sest tavaliselt on nemad need, kes üritavad teiste ego kõditada läbi meelituste ja kiituste. Sageli on nad teiste vastu paremad kui iseenda. 

 

 


10. VEEVALAJA

Ka Veevalaja ei ole huvitatud omaette nokitsemisest ega mõtle selle peale, et au ja kiitus ainult temale osaks saaks. Ta tahab kõiki aidata, leides, et ühtsuses peitub jõud. Ent kui sa peaksid tema ideesid kritiseerima, näitab ta sulle ruttu su koha kätte. 


9. KAKSIKUD

Ka Kaksikutel ei ole egoga probleeme. See ei tähenda sugugi, nagu laseksid nad sul endale pähe istuda. Ent tõtt öelda on Kaksikutel alati nii palju toredaid asju teha, et tal pole aega muuks. Kaksikute jaoks on elu üks suur mäng. 


8. NEITSI

Ei saaks öelda, et Neitsi üldse enda peale ei mõtle. Otse vastupidi. Ent Neitsi tunneb uhkust teiste asjade üle, nagu näiteks tehtud töö kvaliteet. 


7. SKORPION

Skorpion võib küll paljudes asjades olla väga äärmuslik, aga mis puutub egosse, siis on tema juures pigem kõik tasakaalus. Ta tunneb oma väärtust ega lase end nii kergesti teistest mõjutada. Ta teab, millega elu ükskord paratamatult lõppeb. Keegi pole öelnudki, et ta on lõbus kaaslane. 

 

 


6. VÄHK

Vähk tahab, et talle meelde tuletataks seda, kui vajalik ja tähtis ta on. Ent tegelikult on tegemist lihtsa formaalsusega. 


5. SÕNN

Sõnn usaldab iseenast ja seda igas olukorras. Tal ei ole oma egoga mitte mingisuguseid probleeme. 


4. JÄÄR

Tegelikult ei huvita Jäära üldsegi sinu arvamus, ainult tema enda arvamus on see, mis loeb. Ta on iseseisev ja sõltumatu inimene. Ta ei väsi sulle kordamast, mida ta on kõik oma kätega ja üksi ära teinud.

 

 


3. KALJUKITS

Kaljukits on väga ambitsioonikas just sellepärast, et ta tunneb oma väärtust. Ta mõtleb praktiliselt ja sellepärast jõuabki elus nii kaugele. Kui sa temalt küsid, mida ta endast mõtleb, siis ilmselt on ta rahul endaga just sellisena nagu ta on. 


2. AMBUR

Ambur leiab, et tal on alati õigus ja ta on valmis sulle seda tõestama, kui sa talle selleks võimaluse jätad. Ta ei ole just ennast täis, aga ta on väga enesekindel inimene. Ta on üsna kõrge egoga.


1. LÕVI

Lõvile meeldivad meelitused ja kiitused, mis kõditavad tema ego. Just see aitabki teda elus edasi.

Kommentaare ei ole