{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal õnne?

 Vaatame üle, milline on planeetide seis sellel nädalal, et selgitada välja, milline päev peaks sinu tähemärgile õnne tooma.  ...

 Vaatame üle, milline on planeetide seis sellel nädalal, et selgitada välja, milline päev peaks sinu tähemärgile õnne tooma.

 


 



Kui sa vajad midagi, mis tõstaks su tuju, siis see artikkel on sulle. Loe, milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal õnne. 


Kolmapäev, 2. oktoober toob õnne kolme tähemärgi esindajale

Kolmapäeval on taevas noorkuu Kaalude märgis, mis toob eriti head õnne kaasa kõikidele Õhumärkidele. Kõiki neid, kes on sündinud Kaalude, Kaksikute ja Veevalaja märgis, on ees ootamas väga ilus päev, täis ootamatuid vahejuhtumeid ja toredaid üllatusi. Tõenäoliselt tuleb sellel päeval ka rohkem suhtlemist ette. Seda enam, et seekordse noorkuu ajal kohtuvad taevas ka Päike ja Merkuur samuti Kaalude märgis. Kolme taevakeha energia aitab Õhumärkidel kõik oma plaanid ellu viia. Mitmed head võimalused on tekkimas. Hea õnn naeratab Kaksikutele, Kaaludele ja Veevalajale tingimusel, et nad on suhtlemisele avatud ja ümbritsevad end nendega, kes soovivad neile head. 

 

 


3. oktoobril naeratab hea õnn nende tähemärkide esindajatele

 Päikese ja Merkuuri konjunktsiooni energia ei too õnne üksnes Õhumärkidele. Ka Tulemärgid saavad sellest kasu lõigata. Jäära, Lõvi ja Amburit on ees ootamas üks väga tore päev. Mitmed head üllatused on neid sel päeval ees ootamas ja mitmed plaanid ellu viidud. Merkuur ja Päike toetavad neid kõikides ettevõtmistes. Lõvil ei tohiks headest ideedest puudust tulla, neljapäeval avaneb tal võimalus ka silma paista. Jäära elus on head võimalused avanemas. Amburile saadavad head õnne ka Jupiter ja Kuu. 

 

 

 

Laupäev, 5. oktoober toob õnne nende tähemärkide esindajatele

Laupäevase päevaga saab alguse väga hea periood kõikide Veemärkide elus (Vähk, Skorpion ja Kalad). Kolme romantilist tähemärki toetab Veenus ise. Veenus on hetkel Skorpioni märgis ja hoiab Veemärkidel isiklikult silma peal. Laupäeval on taevas ka trigoon (kolme taevakeha vahel olev kolmnurk, mis sümboliseerib head õnne) ja mis saadab omakorda head energiat Veemärkideme. Marss Vähi märgis garanteerib jällegi selle, et kõik Vähi, Skorpioni ja Kalade ettevõtmised õnnestuksid. 

 

 

 

Teisipäev, 1. oktoober toob head rahaõnne nende tähemärkide esindajatele

Teisipäev toob head rahaõnne kõikidele Maamärkidele. Sõnn, Neitsi ja Kaljukits peaksid sel päeval saama raha juurde. Kolm taevakeha saadavad neile heead õnne ning toovad nende teele häid võimalusi. Kuu Neitsi märgis hoolitseb selle eest, et Maamärgid oleksid õigel ajal, õiges kohas. Teisipäevasel päeval on nende jaoks varuks mitu head uudist. Tähtis on hoida silmad lahti ja mitte magada häid võimalusi maha. 


Kommentaare ei ole