{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal õnne?

 Oligi viimane aeg, et teha teil natuke meel rõõmsamaks. Vaatame lähemalt, milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal ...

 Oligi viimane aeg, et teha teil natuke meel rõõmsamaks. Vaatame lähemalt, milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal õnne. 

 


 


Igal nädalal vaatame üle milline on planeetide seis, et siis selgeks teha, mis päev toob kõige suurema tõenäosusega sinu tähemärgile sellel nädalal õnne. 


JÄÄR - reede, 27. september

Merkuur Kaaludes, Veenus Skorpionis ja Marss Vähi märgis hoolitsevad reedel meie Jäärakese eest. Eriti põnevaks peaks kujunema õhtupoolik. 


SÕNN - pühapäev, 29. september

Kuu on sel päeval Neitsi märgis, kinkindes seega Sõnnile ilusa nädalavahetuse. Uraan ja Pluuto toovad talle aga pühapäeval häid uudiseid. Võib juhtuda, et just pühapäeval sooritab Sõnn ühe eriti kasuliku tehingu. 


KAKSIKUD - pühapäev, 29. september

Päike ja Merkuur Kaalude märgis toovad pühapäeval Kaksikutele head õnne kaasa. Kõik peaks minema üle ootuste hästi. 

 

 


VÄHK - kolmapäev, 25. september

Kuu ja Marss kohtuvad sel päeval Vähi märgis. Tänu sellele peaks kolmapäevane päev tooma Vähikesele ühe hea uudise teise järel. 


LÕVI - reede, 27. september

Merkuur Kaalude märgis muudab Lõvikest enesekindlamaks, ettevõtlikumaks ja julgemaks. Kuu on Lõvi märgis reedel, tänu sellele on tal kõik võimalused, et näidata, milleks ta võimeline on. 


NEITSI - pühapäev, 29. september

Veenus Skorpionis ja Kuu Neitsi enda märgis kingivad Neitsile ilusa nädalavahetuse. Head uudised on teda ees ootamas aga pühapäeval. 


KAALUD - pühapäev, 29. september

Pühapäeval on Kaalusid ees ootamas üks väga tore päev. Merkuur (suhtlemine) ja Päike (elujõud) säravad mõlemad Kaalude märgis. 


SKORPION - kolmapäev, 25. september

Veenus Skorpioni enda märgis toetab Skorpionit kolmapäeval, tänu sellele on ta palju ettevõtlikum ja seisab oma õiguste eest väljas. 

 

 


AMBUR - reede, 27. september

Tänu Merkuurile ja Päikesele Kaalude märgis (sõbramärk), peaks reedene päev tulema Amburi jaoks üle ootuste hea. Üks väga hea uudis on teda sel päeval ees ootamas. 


KALJUKITS - pühapäev, 29. september

Veenus ja Marss on Veemärkides, Kuu on aga Maamärgis pühapäeval. Tänu sellele peaks Kaljukitse ees ootama üks väga ilus nädalavahetus. 


VEEVALAJA - pühapäev, 29. september

Merkuur ja Päike Kaalude märgis toovad õnne Veevalajale. Üks tema ettevõtmine peaks õnnestuma. 


KALAD - kolmapäev, 25. september

Kalade tähemärgi esindajaid on kolmapäeval raske ära tunda. Marss, Kuu ja Veenus Veemärkides hoolitsevad selle eest, et tal kõik hästi läheks ja kõik tema ettevõtmised õnnestuksid.

Kommentaare ei ole