{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Merkuur siseneb Kaalude märki 27. septembril. Millist mõju avaldab see sinu tähemärgile?

 27. septembrist kuni 13. oktoobrini tiirleb päikesesüsteemi kiirem planeet uues konstellatsioonis.   

 27. septembrist kuni 13. oktoobrini tiirleb päikesesüsteemi kiirem planeet uues konstellatsioonis. 


 


Merkuuri Kaaludes on nagu oleks suhtlemise planeedil 20 päeva kestev galantne kohting. Merkuur on kõikidest päikesesüsteemi planeetidest kõige kiirem ja sarnaneb natuke Kuule, tiireldes ühest konstellatsioonist teise ning muutes sellega horoskoopides valitsevat õhkkonda. Merkuur Neitsis pani meid paremini oma elu ja asju organiseerima ning korda tegema. Merkuur Kaaludes aga võtab vabalt ja paneb südamekujulised päikeseprillid ette.


Merkuur Kaaludes 

 

 

Astroloogid koostavad horoskoope vaadates planeetide seisu. Merkuur Kaaludes jagab kõikidele näiteks ohtralt komplimente. Tal on igale inimesele midagi head öelda. Mis on ka täiesti normaalne, kui võtta arvesse, et Kaalude tähemärk on kõikidest tähemärkidest kõige suhtlemisaldim, meeldivam ja viisakam. Merkuur Kaaludes aitab leevendada pingeid, siluda nurki, lahendada omavahelisi probleeme ning rääkida südamest südamesse. Merkuur Kaaludes paneb meid nägema teistes rohkem head kui halba. Merkuur Kaaludes tahab meeldida kõikidele.  

Töö juures muutub tähtsamaks diplomaatiline suhtlemine. Me kuulame ära kõikide arvamuse, et saada üldist pilti ja langetada selline otsus, mis oleks kõikidele meele järele. Me veedame rohkem aega kohvimasina juures, et kolleegidega lobiseda. Me hoiame teistega ühendust. See on ka õige aeg, et kasutada oma tutvusi ära, kas siis selleks, et leida paremat töökohta või armastust oma ellu või siis kasvõi selleks, et kolida. 

 

 


Kuidas mõjutab Merkuur Kaaludes sinu tähemärki? 

Mis puutub kolmesse Õhumärki (Kaksikud, Kaalud ja Veevalaja), siis on tegemist tõelise suurvõiduga, mis neile sülle langeb. Nemad kolm peaksid tundma end kui kalad vees. Väga tore ja sündmusterohke kuu on neid ees ootamas. Kaalude esindaja peaks neist kolmest kõige rohkem särama, ta leiab võimaluse, kuidas oma tarkust ja head suhtlemisoskust ära kasutada. Kaksikute esindaja lõpetab teiste provotseerimise mõneks ajaks, näidates ennast palju meeldivamast küljest. Veevalaja võib aga lõpetada igasuguse protestimise ning otsida võimalusi koostöö tegemiseks. 

 Ka Tulemärkidele toob eesolev kuu head õnne kaasa. Jäär, Lõvi ja Ambur peaksid tundma uut energiat. Tänu Kaalude mõjule õpib Jäär natuke keelt hammaste taga hoidma. Töö juures muutuvad need kolm tähemärki palju taktitundelisemaks, see aga peaks osutuma väga kasulikuks just Amburile. Lõvi aga õpib teisi paremini kuulama ilma, et ta ootaks kogu aeg millal jõuab kätte tema kord rääkida. 

 

 

Mis puutub Maamärkidesse, siis nendega ei ole lood päris samad. Merkuur ei ole enam Neitsi märgis ega hoolitse nende eest. Sõnn tunneb ilmselt soovi rohkem suhelda. Neitsi aga on palju paindlikum ja mõistvam teiste suhtes ega kipu nii ruttu oma arvamust avaldama. Kaljukits aga lõpetab teiste kritiseerimise ja õpib rohkem elu nautima. 

Veemärkidel aga - Kalad, Skorpion, Vähk - on ilmselt kõige raskem leppida sellega, et nad peavad järgmise kuu jooksul nii palju suhtlema. Võib-olla tekib neil tunne, et sündmustekeerised arenevad liiga kiiresti nende jaoks. Kalad kardavad ilmselt rääkida liiga palju. Skorpion õpib paremini suhtlema ega katsu iga hetk lugeda teiste mõtteid. Vähike aga tuleb oma mugavustsoonist välja ja õpib vajaduse korral abi paluma. 



Kommentaare ei ole