{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kuidas tähemärgid stressiga toime tulevad ?

 On neid, kes võtavad rahulikult ja soovitavad teistel teha sama, sest milleks muretseda - elu on niigi lühike! Ja siis on teisi, k...

 On neid, kes võtavad rahulikult ja soovitavad teistel teha sama, sest milleks muretseda - elu on niigi lühike! Ja siis on teisi, kes iga asja pärast kohe muretsema hakkavad ja isegi söögiisu kaotavad. Kuidas sina stressiga toime tuled? 


 


Kuidas sa ise tunned, kas sa oled pigem närviline, vana rahu ise või kipud palju muretsema? Astroloogid on koostanud edetabeli tähemärkidest, kes on kõige suuremad muretsejad ja neist, kes on kõige rahulikumad. Võib isegi juhtuda, et selles edetabelis on mõned üllatused sinu jaoks. Sest kui nii võtta, siis astroloogiat ei saa liigitada teaduse alla, kui sa ikkagi kannatad tõsise stressi all, siis on parem minna arsti juurde. 


Edetabel 

1. NEITSI

Neitsi on sodiaagiringi kõige suurem muretsega. Neitsi kohta võib öelda, et ta on mitmekülgne. Ta oskab oma elu hästi organiseerida, armastab kui kodu on puhas ja korras, tema sahtlites ei valitse kunagi segadust. Ent juba hommikul ärgates Neitsike hakkab muretsema. Ta muretseb ka lõuna ajal, õhtutundidel ja isegi öösel. Miks ta nii palju muretseb? Sest ta tahab, et kõik oleks korralikult tehtud. 


2. SKORPION

Skorpionil ja Neitsil on tegelikult palju ühist ehkki seda on raske esmapilgul näha. Üks, mis neid seob, on just stress. Skorpioni stress võtab sageli masenduse ja ärevushäirete mõõtmed. 

 

 


3. KALJUKITS

Kaljukits ei näita küll midagi välja ja on pealtnäha rahulik. Tegelikult varjab ta aga hästi oma mängu. Kaljukits on hästi nõudlik nii enda kui teiste suhtes ja selle tõttu ta muretsebki palju. 


4. KAALUD

Kaalude esindaja kohta võiks öelda, et ta mõtleb liiga palju ja mõtleb sageli üle. Aga seda ei saa talle ju pahaks panna, ega ju?!?


5. VÄHK

Iga inimene koosneb 70% ulatuses veest, Vähk koosneb lisaks 30% muretsemisest. Ta on kogu aeg rahutu ja tunneb kogu aeg millegipärast muret.


6. KAKSIKUD

Kaksikutel on sama probleem kui Kaaludel. Nimelt mõtleb Kaksikute esindaja liiga paljudele asjadele korraga ega luba endale puhkust. 

 

 


7. JÄÄR

Jäära elus käib kõik kähku. Loomulikult on ka tema elus stressi ja kui ta on stressis, peab ta selle stressi endast välja saama  - nüüd ja kohe. Jäär on üsna kuumavereline ja närviline. Ta ei jäta midagi enda sisse ega enese teada.


8. LÕVI

Lõvi viib oma eesmärgis ellu tänu oma tugevale tahtejõule ja sihikindlusele. Ta ei viitsi oma aega muretsemise peale raisata. Mõnikord pigistab ta lihtsalt silma kinni ja ignoreerib seda, mis ta ümber toimub. 


9. SÕNN

Sõnni võiks võrrelda vaga veega (ehkki Sõnn on Maamärk). Sõnn hoiab kõik enda teada ja elab kõike enda sees läbi. Sõnn on väga kannatlik ja liiga praktilise mõtlemisega selleks, et lubada oma ellu stressi. Võiks öelda, et ta on lihtsalt tark ja teeb arukaid valikuid.

 

 


10. VEEVALAJA

Ehkki teised Õhumärgid kipuvad liiga palju muretsema, moodustab Veevalaja erandi. Veevalaja on väga hea suhtleja, kes teeb teistelegi silmad ette, ent ta ei võta kõike enda sisse vaid hoiab teatud asju enda elust eemal.

 

11. AMBUR

Ambur isegi ei tea, mida stress tähendab. Ta on selleks liiga optimistlik, et olla stressile vastuvõtlik. Kui ta peaks oma silmadega stressi  nägema, vaatab ta seda teatud huviga seda kui ilmaimet.

 

12. KALAD

Kalade esindaja kohta võiks öelda vana rahu ise. Ta usaldab kinnisilmi teisi ja on kaljukindlalt veendunud, et igal asjal on põhjus. Tal pole aega muretsemiseks. 

 

Kommentaare ei ole