{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kui sa oled sündinud Kaalude tähtkujus, on selle tähemärgi esindaja sinu parim sõber

 Kaalude tähemärkide esindajal on see oskus kõigiga hästi läbi saada. Ent sõprade hulka lubab ta ainult valituid. Ta ei seo end üks...

 Kaalude tähemärkide esindajal on see oskus kõigiga hästi läbi saada. Ent sõprade hulka lubab ta ainult valituid. Ta ei seo end ükskõik kellega. Nii nagu kõikidel tähemärkidel, on ka Kaaludel omad eelistused. 


 


Seda, mis inimesi omavahel seob, on teinekord raske seletada. Aga astroloogidel on oma arvamus ka selle kohta. Kõik tähemärgid ei sobi omavahel - puudutab see siis tööalaseid või lähedasemaid suhteid eraelus. See kehtib ka kõige toredama ja sümpaatsema tähemärgi kohta. Kaalude märki valitsev planeet on armastuse- ja suhete planeet Veenus ise. Selle tõttu peaks Kaalude esindaja olema sõber kõikidega ent tegelikult seob ta end ainult nendega, kes on talle tähtsad. 

 


Kes on Kaalude sõbrad?

Kaalude esindaja on hästi soe inimene, kellega koos tunnevad kõik ennast hästi. Nii nagu kõik Õhumärgid, leiab ka tema koheselt teistega ühise keele. Ta ei hinda kedagi pelgalt välimuse järgi. Ta oskab näha kõikides midagi head. Ta kaalub oma sõnu, aitab ka sinul näha elu parema külje pealt ja on pigem positiivse ellusuhtumisega. Ta oskab nõu anda, leiab alati õigeid sõnu, mille abil sinu tuju tõsta.

Tema kõige parem omadus on kahtlemata see, et tal on hästi kannatlik meel. Ta on võimeline kuude kaupa su pisaraid kuivatama ja kordama sulle, kui tubli ja hea sa oled. Ning seda kõike ilma, et ta seejuures kulmugi kortsutaks. Mõned kurjad keeled ütlevad, et ta võib valetada või teiste tunnetega mängida ent tegelikult on see puhas vale. Kui ta ka midagi meelega unustab, siis selleks, et ta ei taha sulle haiget teha. 

 

 


Milline tähemärk sobib kõige paremini Kaaludega?

Kaalud on Õhumärk. See tähendab, et ta vajab enda ümber tarku ja intelligentseid inimesi. Tema jaoks on ka tähtis, et teisel inimesel oleks hea huumorimeel. Ta otsib hingelist sobivust. Mis puutub sõpradesse, siis otsib ta neid, kes talle sarnanevad. Inimesi, kes on piisavalt avatud meelega, lõbusad ja toredad ning muidugi läbinisti positiivsed. Otse loomulikult tunneb ta külgetõmmet sageli teiste Õhumärkidega. Kaksikutega on tal lihtsalt tore koos olla, mõlemad mõistavad teineteist hästi. Mõlematele meeldib pidudel käia. Nad ei võta midagi tõsiselt ja tõstavad ka teiste tuju. 

Sama kehtib ka Veevalaja kohta. Mõlemad Õhumärgid sobivad hästi kokku. Neil pole mingeid piire, nad ei ehita enda ümber müüre. Nad tahavad kõike teada, tunnevad kõige vastu huvi. Neile meeldib juttu rääkida, küsitleda, mõtelda ja palju naerda. Kõik, mis nende jaoks loeb, on see, kui nad saavad muuta maailma paremaks paigaks. Neil on kiire elu ja vaja igale poole jõuda. Neid kutsutakse kogu aeg erinevatele sündmustele. Nad kohanevad igal pool hästi. Ja oskavad teha nii, et iga hetk on unustamatu ja meeldejääv. 

 

 


Kes on Kaalude parim sõber? 

Kaalude parimal sõbral polegi temaga nii palju ühist nagu võiks arvata. Tegelikult on nad isegi väga erinevad. Öeldakse, et Jäär ja Kaalud sobivad nagu sukk ja saabas. Miski tõmbab neid teineteise poole. Mõlemad täiendavad teineteist suurepäraselt. Nende vahel on tugev sõprus, mida miski ei riku.

Kaalude esindaja toob ka Jäära seltskonda ja näitab, kuidas olla avatum. Kaalude esindaja aitab Jääral hingerahu tagasi leida ning paneb ta mõtlema enne tegutsemist. Jäär aga õpetab Kaaludele, kuidas ennast ületada ja õpetad teda mõtlema rohkem enda peale.

Kommentaare ei ole